Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

SÄKERHET - Att bygga en stark, hälsosam och muskulös kropp!

  • 

Så här får du drömkroppen!

Studier har visat att din kropp börjar spara mer fett när du når 25 år. Och detta ökar för varje år som går. Om du är en man vid 40 års ålder spenderar du över 2 kg fett per år. Om du är kvinna, kommer midjan att växa med drygt 4 kilo om året! Vi ser det här varje dag ... Du måste bara titta runt.

Visste du att när du varit 30 år sparar du inte bara mer fett ... Men din kropp börjar till och med "bryta ner" muskelvävnaden? Detta innebär att förutom att förlora det enda i kroppen som skapar form, form och styrka, lägger du till mer fett och celluliter varje år, även om ditt kaloriintag är detsamma.

 tt det finns specifika steg du kan vidta för att förhindra din kropps fettbärande och muskeldödande förfall som slår in på dig?

De flesta börjar träna för att utveckla en stark och muskulös kropp, men ge upp länge innan de uppnår det. Här är tre viktiga förändringar i ditt liv som måste göras för att uppnå ditt mål.

 Veta vad du vill och inte agera mindre

Om du verkligen vill ha en sund och muskulär fysik är det första du behöver göra att tro att du kan få det. är folk såg mig helt lama i en rullstol - se mig idag, frågar dom hur jag lyckades komma igenom det? Jag säger till dem att jag aldrig kom överens om att acceptera nederlag. Jag accepterar inget mindre än framgång. Jag krävde det själv och gav mig inget annat val. Det var ett "allt eller inget" tillvägagångssätt som jag tog för att få det jag ville ha. lla som har lyckats i alla odds har gjort samma sak, och det kan du också göra om du fattar beslutet att göra det.

 Ändra din tro

Om du bestämmer dig för att du vill vara bra på något eller uppnå andra mål du strävar efter - men du tror verkligen inte att du kan uppnå det Du har redan saboterat dig själv. Du kommer inte ens försöka!

Du kommer sakna den inre känslan av säkerhet som gör att du når dina starkaste krafter. Vår tro är som att du utforskar kommandon som låter oss veta vad som är möjligt och omöjligt. Du måste ändra ditt trossystem och utveckla en känsla av försäkran om att du kan och kommer att uppnå dina mål redan innan du gör det.

 Ändra din strategi

För att hålla sig till de mål du skrev ner på papperet och förplikta dig till det, behöver du det bästa systemet för att uppnå dem. I flera studier av framgångsrika personer har det dokumenterats att när en person först förband sig till ett mål och trodde att de kunde göra det, hittade de alltid ett sätt att göra det.

Henry Ford, Thomas dison, Wright rothers, Helen Keller och många andra inspirerande individer började väldigt lite, men de hittade ett sätt som fick dem att känna sig som de ville. Titta på dem som har uppnått det du försöker göra, ta reda på vad de gjorde för att lyckas. Om ingen annan har gjort vad du försöker göra, gå upp en ny väg och bli den första som gör det. Det finns något som heter "Gör något helt nytt eller gör det bättre än alla andra och du kommer att göra stora framsteg! ".

Kan du se själv den kropp du vill ha?

Din egen fantasi är bokstavligen verkstaden där alla planer och mål skapas. Dina impulser och önskningar blir verklighet, form och handling med hjälp av din fantasi och ditt sinne. Du är vad du tycker du är. Det är genom din fantasi du utnyttjar de krafter som är nödvändiga för att utveckla och uppnå dina mål. Jag har funnit att äldre människor blir, desto mindre använder de sin fantasi, desto mindre är det att de måste uppnå något nytt. Snarare än att uppmärksamma vad de vill ha, och sedan tro att de kan få det, accepterar de vad andra säger. Till exempel hör jag att folk säger att anledningen till att de blir tjocka och känner sig svaga är att de blir äldre.

 nledningen till att en person blir fet och känner sig svag är att de inte övar korrekt eller äter näringsrika livsmedel. Om alla blev feta och ur formen på grund av ålder, skulle ingen vara i form. Hur skulle du förklara fysiskt sett äldre människor som lever en hälsosam livsstil?

Den punkt jag försöker göra är att de flesta accepterar att tro på gamla myter eller uppfattningar utan att ens fråga dem. Du måste tänka och ifrågasätta eventuella kommentarer eller orsaker som ges, vilket begränsar möjligheten att uppnå de mål du åtar dig. cceptera inte andras begränsade inställning som din egen. Personligen vaknar jag på morgonen och börjar med dagens arbete, jag minns mig själv - varje dag - att bygga en friskare, mer muskulös och energisk kropp!

Jag övertygar mig själv att eftersom jag äter näringsrika matar vikter vikter och upprätthåller en positiv mental syn på livet, blir min kropp aldrig sjuk och misslyckas! Jag växer starkare med ålder och kommer fortsätta att göra så länge jag lever! Du måste kunna föreställa sig den typ av kropp du vill ha och tro på om du någonsin får det!

Kommer du att hållas tillbaka genom felaktig syn på dig själv och dina förmågor?

Kanske har du blivit formad att tro att du inte kan få den kropp du drömmer om! ågon kanske har sagt att du inte har fysiska eller genetiska drag att bygga sund och muskulär fysik! Du bör alltid fråga dig själv denna fråga:

"Finns det en åsikt baserad på riktiga fakta - eller med antagande eller felaktig slutsats? »

Jag skulle bara acceptera kommentaren som en åsikt och ingenting mer.Faktum är att om någon sa att jag inte kunde få något jag ville, skulle jag arbeta ännu hårdare mot målet att nå min önskan.

Är du din egen "jantelov"?

Folk utvecklar ofta restriktiva uppfattningar om vem de är och vad de kan uppnå. På grund av tidigare misstag eller besvikelser tror de att de inte kommer att lyckas i framtiden. Som ett resultat av denna smärta de känner från tidigare misslyckanden eller besvikelser de utvecklar attityder som får dem att tveka eller inte ger allt de har när de försöker få något de vill, och slutresultatet kommer att bli begränsad framgång. Du måste alltid komma ihåg "Fortiden är inte som framtiden. "Om du har försökt träna och äta hälsosam men inte kom ut, var det då och det här är nu. Du kan ha följt en metod eller sätt att äta och träna som inte var rätt för dig. örja igen och sluta inte försöka innan du hittar ut vad som är det bästa sättet att lyckas.

Du måste ompröva din egen tro på dig själv!

Om du vill lyckas med att uppnå den kropp du drömmer om, måste du tänka om din tro på dig själv. Om du har negativa tankar eller minnen av tidigare misslyckanden som håller dig tillbaka, måste du ändra betydelsen av dessa händelser. Det enklaste sättet att förändra sin tro är att få det att fungera för dig istället för mot dig.

Här är hur det görs:

Låt oss anta att när du ville delta i ett gym konkurrens, men halvvägs genom kost och motion, du gav upp. Den strikta kost- och träningsregimen var för hård och du anmälde dig till tävlingen. Med tiden du vill försöka igen på en annan tävling, men känner rädsla från tidigare misslyckande, och kom ihåg att du hoppade när du nästan var i mål. Det är en negativ känsla som behöver ändras om du vill lyckas. Och så gör du för att ändra den negativa känslan. I stället för att se den senare som ett misslyckande bör du ändra det till något positivt.

Säg till dig själv:

"Sista gången jag gick in i en tävling jag visste inte hur man ska äta och motion på rätt sätt, har jag lärt mig en lektion i hur man inte ska äta och träna inför en tävling, och den här gången Jag gör rätt justeringar och gör det rätt. "u har du förändrat en negativ känsla av lärande och erfarenhet. Du kan ändra några av dina tidigare misslyckanden, till nya idéer som ger dig styrka att fortsätta. Om Frank Zane, rnold Schwarzenegger, Larry Scott eller andra kroppsbyggare som har nått toppen skulle ha slutat efter deras första nederlag, skulle de aldrig ha varit nummer ett. Och det gäller alla mål i det liv du väljer. Vad kan kraften i inre lust uppnå?

Utgångspunkten för att uppnå en frisk och muskulös kropp är lusten att ha en! Lusten efter en muskulatur kropp kommer inte att ge dig en. Men att ha en hälsosam, muskulös och super-fit kropp med ett sinnestillstånd som blir en besatthet, då planerar tydliga metoder för att uppnå kroppen, och säkerhetskopiera dessa planer med konstant envishet som inte erkänner nederlag, kommer att ge dig en frisk, muskulös och superpassad kropp.

Det är inte tillräckligt att önska eller dagdrömma om hälsa och vitalitet, du måste arbeta aktivt med det, och inte sluta förrän du får den. Om du vill vinna en fitness eller bodybuilding tävling, gå till det! n brinnande önskan att göra någonting är utgångspunkten för att dina drömmar blir sanna. Dina drömmar kommer aldrig att bli verklighet om du är lat eller saknar ambitioner. Om så var fallet skulle 95% av befolkningen vara i bra form. Statistik visar att de flesta aldrig genomför de drömmar de har på vad de vill ha. Detta är anledningen till att så många människor inte har den kropp de vill ha.

Var inte en statistik, vara en ledare och få vad du vill genom drömmar, ambitioner och en ohejdbar beslutsamhet att uppnå det resultat du vill ha.

Vad är rationellt tänkande?

är du drömmer om kroppen du vill, bör du alltid använda rationellt tänkande för att hjälpa dig att få det så mycket snabbare. Genom medvetna tänkandet undersöker och analyserar allt som du läser och särskilt vad du hör runt din arbetsplats eller på ditt gym. Godkänn vad som är sant och avvisa vad som inte är. Det är jobbet med ditt medvetna rationella sinne och bildar logiska och korrekta slutsatser.

Om du hör att du kan få den perfekta kroppen bara genom att utöva tre gånger per vecka, och inte ändra din diet, eller genom att de senaste super slim piller två gånger om dagen, och äta vad du vill och ändå gå ner llt ditt oönskade fett, det här låter inte logiskt eller rationellt. nvänd sunt förnuft och inte känslor när man utvärderar en kommersiell produkt för viktminskning eller muskelmassa annonseras på TV eller i en tidning. Om produkten låter för bra för att vara sant, prova den mest sannolika att spela på dina känslor, och bör undvikas.

Ta en titt på priset!

Det är ditt medvetna sinne att vara medveten om den aktuella uppgiften. Varje dag, var medveten om vilka förändringar som sker. Hur du känner och utför. Känner du dig uppdaterad varje dag och redo att lyfta vikter? Har du tillräckligt med energi och uthållighet för att få en bra träning, i stället för en medioker träningspass? Går du fram i gymmet och lyfter fler vikter eller hanterar flera reps med samma vikt?

Du måste följa dessa uppgifter som de anger om du är på rätt eller felaktigt spår. Om du känner dig trött, kan du behöva justera matintag eller titta på dina sömnvanor, kan du inte få tillräckligt med sömn. Om din träning är bakom, och din sömn och kost är i sin ordning, kan du behöva ändra din träning rutin så att inte fånga samma spår ... Stress och oro finns också två saker som kan hjälpa till att förstöra dina framsteg.

Det är just det som så många bodybuilders försöker att göra, de följer en ett träningsprogram för att brevet med sådan precision att de ignorerar sina egna personliga behov. Även den bästa utbildningen kommer att behöva lite anpassning till individens kroppsbyggnad - hans eller hennes personliga mål och individuella behov som bör beaktas, men när ändringar görs i programmet bör följas med tillförsikt och inte oroa sig för varje liten detalj.

Tränar du för strängt?

Du ser det fortfarande. Människor som utför skenor med hantlar och flyger med stroke-tekniken utan att svänga på kroppen. Men de har inga framsteg ... Du kan komma tillbaka ett år senare och de står i samma vikt och har inte blivit större! ? Det är dags att ta bort Mickey Mouse-vikterna och börja med tunga basövningar som squat och ground lift. Trots att träningstidningarna får oss att tro att de största och bästa bodybuildersna gör dessa övningar. Varför ska inte det fungera? Följ inte ett träningsprogram slaviskt, men följ upp hur din kropp svarar. Var inte försiktig, analysera och sedan genomföra vad som passar dig och din kropp och du kommer att göra framsteg.

Kreativt tänkande

Om du tittar tillbaka genom historien om bodybuilding, eller någon sport, kommer du att märka att de idrottare som har utmärkt sig, de som inte blint acceptera och följa de traditionella metoderna. De krävde mer av sig själva, och hamnade inte i en fast rutin med övningar och spänning. Genom försök och fel har de följt sina instinkter och experimenterat med nya och olika sätt att bryta ut ur det gamla, för att gå vidare.

Om alla accepterade allt som sanning och aldrig ställt frågor och experimenterade med övningar, vikter och reps ... var skulle vi vara idag? Var aldrig rädd för att ställa frågor om det traditionella, och leta efter mer.

Ta aldrig emot någonting i blind tro. Studera alltid och experimentera efter att du har vänt dig till programmet.

Inte bara hoppa rätt in och göra drastiska förändringar, men försök att anpassa programmet för att bättre passa dina personliga behov, efter att du har följt det i flera månader. Kanske hittar du ett nytt sätt att göra något, eller göra det på ett mer progressivt sätt. Du borde alltid hålla fast vid det som fungerar, men sluta aldrig experimentera med nya idéer eller tankar. Genom att göra det kan du hitta sätt att hjälpa andra såväl som dig själv.

ADVERT

Mest populära