Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

På så sätt får du välförtjänta magmuskler

Publicerad 10 oktober 2011

Senast ändrad 28 juni 2014

Genom ven otevatn träning. nej

tt gemensamt mål för dem som tränar är välutbildad abs. Och för många verkar det lätt. Det tar bara hundratals situps för den magiska händelsen. Men efter några månader börjar många undra, var får bukmusklerna?

Mycket mer än bara mageövningar

Så många som redan har upplevt, räcker det inte och utför bara mageövningar för att bli synlig abs. Mageövningarna kommer att stärka bukmusklerna, men om det finns fettlager på utsidan ser du dem inte.

Det är tyvärr inte möjligt att upptäcka brännfett. Om målet är att få synliga buksmuskler måste fokus vara att minska kroppens fetma och öka muskelmassan.

lir du trött på magsår?

örja med din kost

örja din minskning av fetthalten genom att ändra din diet. ågra enkla tips är:

1. Ät ofta. tt äta mer små måltider under hela dagen hjälper dig att fortsätta brinna så att du spenderar mer kalorier.

2. Ät färre kalorier. Försäkra dig om ett lågt kaloriunderskott under dagen. är du är på kaloribrist, är ett bra tips att äta fiberrika livsmedel som ger en god känsla av mättnad.

10 kostnads ​​tips för att gå ner i vikt

3. Drick mer vatten: dricksvatten kan minska svältet och öka förbränningen.

Drick vatten - Öka din förbränning!

Skapa ett Fitnessprogram

är du har lyckats minska ditt kaloriintag, börja och träna. antning utan träning kommer att ge en viss viktminskning, men efter en stund kommer du till en platå. Övning hjälper dig att undvika en sådan platå. Detta eftersom träning hjälper dig att behålla och eventuellt öka din muskelmassa, vilket i sin tur orsakar högre förbränning.

tt träningsprogram bör innehålla:

10 tips för dem som vill börja träna

  • 3 till 5 gånger per vecka med uthållighetsträning med en varaktighet av 30 till 60 minuter per gång. Varierar intensiteten i sessionerna. Vissa sessioner kan utföras i långsam takt medan andra kan vara i högre intensitet (intervallträning).
  • Viktträning med vikter där du laddar alla större muskelgrupper inkluderar bukmusklerna. Du bör träna med vikter minst 2-3 gånger per vecka beroende på ditt mål.
  • Öva efter träning för att öka och behålla din rörlighet.

Slim Program

Uthållighetsprogram

etygsätt dina gener och livsstil

Även om du gör allt rätt med motion och du minskar din fetma, finns det ingen garanti för att du kommer att förlora tillräckligt mycket fett runt magen. Din kropp lagrar och förlorar fett efter dina gener.Det betyder att du inte kan kontrollera var du ska förlora fettet. Män och kvinnor lagrar fett på kroppen, till skillnad från: - och för kvinnor oftast runt mage, lår och lår. Män runt magen och på baksidan.

betyder det att det är omöjligt att förlora fett där? ej, men det kan ta ett tag och i vissa fall kan det aldrig försvinna helt. Det enda sättet att få svar på detta är att starta en hälsosam kost, träna regelbundet och låta kroppen förändras.

Det är också viktigt att tänka på sin livsstil. Du kanske kan uppnå avancerade abscesser om du minskar din fetthalt - men vad händer om det krävs motion eller mer uppmärksamhet om din kost än du har tid och energi? I det här fallet bör du överväga att ändra ditt mål så att du inte blir besviken och förlorar din motivation.

Olika magövningar

Här är några buken övningar som kan hjälpa dig i din träning:

De bästa magövningar

Mage Training - effektivt program

ADVERT

Mest populära