Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Så att du kommer att se magmusklerna

Publicerad 2 feb 2012

Senast ändrad 24 juni 2014

v Även otevatn - utbildning. nej

Hur man får "Six-pack" eller synliga bukmuskler är ett av de vanligaste sökorden när man söker efter online-träningstips. Här får du den enkla men svåra sanningen hur du går vidare.

Det går inte lätt att få en hård springande mage. Det kommer att kräva övning övning och det mesta av kosten restaurering. Vissa genvägar finns inte.

Så här går du vidare:

Steg 1: Ha en god kost

Syftet med en god kost är att minska fetthalten. Med en rimlig kost avses att skära bort skräpmat och mest socker. Var uppmärksam på att få dig grönsaker, nötter och frukt och fettfria proteinkällor. Det är också viktigt att få hälsosamt fett som olivolja och fiskolja.

Säg på ett enklare sätt: Undvik tomma kalorier och sträva efter att äta högkvalitativa livsmedel rik på näringsämnen.

Optimal fettförbränning - diet

10 kost tips

Steg 2: Lägg uthållighetsträning

Forskningscentra i orge anser att långa intervallträning, såsom 4 x 4 minuter är en effektiv metod både för att öka uthålligheten och öka fettförbränningen. n sådan högintensiv uthållighetsträning ger inte bara en omedelbar ökning av förbränningen utan bidrar även till att öka bränningen under relativt lång tid efter att träningstiden är över. n annan fördel med denna typ av uthållighetsträning är att det inte bryter ner lika mycket muskelmassa som uthållighetsträning med lägre intensitet för länge kan göra.

Optimal fettförbränning - utbildning

Steg 3: Styrketräning med vikter

Är ditt mål att få synliga abs, styrketräning med vikter kan hjälpa. Styrketräning ger inte bara ökad muskelmassa, ökad vilaförbränning och muskeldefinition, men är ett bra sätt att konsumera kalorier på kort tid. Dessutom ger denna övning starka muskler, senor och ledband en skadlig förebyggande effekt på leder som kan förhindra träningsskador.

Ökning av muskelmassa

utbildning för att öka muskelmassan

Styrketräning

kundrespons styrkeövningar

Steg 4: Utför magövningar

magmusklerna är som andra muskler. Om du blir starkare och större måste de debiteras. Utbildningsprinciper som variation och progression bör också följas för och inte stagnera. Det betyder att du kan variera mellan statiska och dynamiska övningar och gradvis öka antalet repetitioner eller belastning när du når en platå.

ffektiv mageprogram

De bästa mageövningarna

Är du trött på att ta sittande?

10 olika mageövningar

OS! Om du tränar många magövningar måste du också träna musklerna i nedre delen av ryggen för och inte skapa en obalans i styrka mellan framsidan och baksidan av kroppen. Detta kan orsaka ryggont.

ADVERT

Mest populära