Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Har dina resultat stagnerat? ?

Varför slutade dina resultat?

Utbildningen ger inte de resultat du hoppas på längre, och det verkar som om du inte kommer att fortsätta oavsett hur svårt du tränar.

tt direkt resultat är att träningspasset blir ett initiativ och motivationen börjar försvinna ...

Här kommer jag att ta upp några saker som kan vara anledningen till att dina resultat har slutat. Det finns många alternativ här, men jag tar hand om någon du kan titta på, så kanske du hittar lösningen på det problem som lider av din träning.

Vad vill du verkligen med ditt träningspass? Vill du bli större? Starkare? Smalare?

tt träningsprogram kan byggas på otaliga många sätt, och beroende på vad man försöker uppnå, kommer någon att bli effektivare en mer. Mycket många idag tränare kopierar sina program till andra som tränar. Det blir helt fel, eftersom coacharnas mål inte nödvändigtvis är desamma, och det enkla faktumet att människor är olika, svarar således annorlunda mot samma typ av träning.

Det finns ingen fas i vilka övningar, uppsättningar och repetitioner man borde göra, något fungerar bäst för någon annan, andra fungerar bättre för andra. Vad som är anmärkningsvärt är att träningsprinciperna, det vill säga grunden som ditt program bygger på, kan vara ungefär universellt. Med detta tänker jag på;

  • Progression (Intensity vs Weight?)
  • Kontinuitet
  • Kost
  • Vila

Dessa faktorer måste beaktas om man bör förvänta sig signifikanta resultat under en given period.

Du gör detsamma med din kropp nu, för 2 månader sedan:

Detta går lite under punkten, men om du alltid lyfter samma vikt, samma takt, samma raster, samma övningar, så varför borde kroppen förändras Kroppens resultat är en direkt följd av vad du gör med det och efter att ha gjort detsamma ett tag har din kropp anpassat sig till det. Man måste ändra något, till exempel, lyfta samma vikt snabbare, ha kortare raster eller kanske byta övningar på muskelgrupperna för att kroppen ska uppleva träningen som något nytt och? utmanande? som den måste anpassa sig till. Gör du detsamma hela tiden, kallas det? underhållsutbildning? , det vill säga en tränare för att hålla kroppen precis som den är.

förväntningar? .

Jag förstår killarna som kommer att se ut som proffsen så snart som möjligt ... Jag vill helst se ut som rild Haugen själv, men att uppnå bra resultat kräver ansträngning under en lång tid. Genetik och kost kommer att spela en roll i hur snabbt du kan uppnå resultaten du letar efter. Om du förväntar dig att se ut som proffsen efter ett år eller två med motion, kommer du att skämma bort dig själv. lla som har uppnått något imponerande med sin fysik har lagt mycket energi, ansträngning och tid på att komma dit.

Problemet för många är att de kan se i spegeln för att tro att inget händer, men det är helt förståeligt om man har mål som kan vara över 5-10 år och försöker uppnå det på 6 månader.Låt mig garantera 100%, oavsett hur mycket man äter, tåg och går för det, även de som använder doppreparat kommer att komma på samma sak som saker tar tid och man kommer inte att förändras från normal till superhjälte på kort tid. Var realistisk, leta efter framsteg på vägen mot mål, inte bara fokusera på det slutresultat du vill ha.

Motivation rist?

Man möter ofta tränare som arbetar hårt för en period, så de kommer att sluta några månader. Samma kommer att börja igen med träningen efter ett tag och sedan stanna igen.

Detta är ofta resultatet av motivationsfelet. nledningen till detta kan vara många, några av dem finns i punkterna ovanför. Orealistiska mål, eller saknade mål, dåliga program eller liknande är mycket vanliga skäl till att folk slutar träna efter ett tag. Jag har skrivit det tusen gånger tidigare, för att uppnå något måste man utöva kontinuitet och träna sig för en livsstil. akom någon professionell idrottare ligger otaliga timmar, dagar och år av ansträngning. Möjligheten att fortsätta även på de värsta dagarna man har och håller sig till en plan är ofta den som skiljer dem som blir konkurrerande idrottare mot dem som aldrig når dit.

Här är några tankar om varför din framsteg är precis som du vill. Om du känner igen något av detta, försök att ändra något. Det är väldigt individuellt som behöver ändras, men det är en absolut sanning att om kroppen ska förändras måste vi göra något som tvingar det att förändras.

ADVERT

Mest populära