Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

HÅRT ARBETE! Ett koncept som de flesta nordmän har glömt?

"Du kan vara mer begåvad än mig. Du kanske är smartare än mig. Och du kanske ser bättre ut än mig. Män om vi kommer på en löpband tillsammans, du kommer att gå först eller jag kommer att dö. Det är verkligen så enkelt. Jag kommer inte att vara outworked. ". Citatet är av Will Smith

 Vi har inte samma arbetsetik som våra mor-och farföräldrar och mor-och farföräldrar som byggt landet. Vi pratar om 6 timmars arbetsdag, längre semester, övertid, 60-årig pension, mer ledig tid och högre lön för mindre arbete. Vi har blivit vana vid att få saker utan att arbeta hårt för det.

är vi blir alltmer sena blir vi också (överraskning) fet och fet, har en dålig hälsa och är i fattigare form. n större andel av befolkningen är en gym medlem här än i de flesta länder i världen, men resultaten kan vara svåra att upptäcka. Min påstående är att det beror på att människor också är lata i gymmet. Vi väntar på resultat utan att arbeta för det, precis som vi för närvarande har det i ekonomin. Tidningarna skriver artiklar med rubriker som "Träna smartare, ingen hårdare", "Ta hand om övertid", "Skynd dig med bara 20 minuters träning 3 gånger i veckan", "Få stora armar på 6 veckor", "Mindre är mer". Vi läser det genom att äta rätt kosttillskott eller köpa rätt träningsprodukter vi kan få i form utan ansträngning.

Tyvärr för oss är naturen inte gjord så. llt som är värt att ha, du måste jobba för. är du ser en välutbildad person ser du en person som har offrat någonting och arbetat för vad han eller hon har. De har tränat hårt, de har ätit friska, de har lagt nej för fritid och kjolkvällar med sina vänner, de har förnekat ohälsosam mat och ohälsosamma vanor. Inte hela tiden, men mycket av tiden. Det finns ingen väg utanför.

är du bestämmer dig för att ta tag i din egen livsstil, din egen kropp och börjar träna och passa dig, så har du trott att det kommer att kräva ansträngning. Det kommer att bli obehagligt ibland, du kommer att bli skadad, du kommer att vilja ge upp. Frestelserna att inte följa schemat kommer att vara många.

På träningen borde du gå emot strömmen och inte skämta bort från övningarna som är tunga och kräver mycket av dig. Ju mer motion som krävs av dig, desto bättre är det för dig. Knäböj. Dead. Frivendinger. Military Press. Smal bänkpress. Kasta inte ut och triceps kickbacks. Träna intervalltrening med backbreaking istället för att promenera bort plattmärket i timmar. Hårt arbete

Samma principer gäller också matfronten. Du kan inte njuta av allt du vill och undvika all hälsosam mat, men det kan inte alltid smaka så frestande, och så tror du får den kropp du vill ha.Självdisciplin och villighet att stå lite betalar också här. Jag slutar med ett citat av professionell bodybuilder Lee Priest: "Om det smakar för bra, vet jag att det inte är bra för mig. "

ADVERT

Mest populära