Landets ledare inom motion och kost >> Kvinnor

Till dig som kommer att ha långa och slanka muskler

ørge Fagerli 8 maj 2010

n av de mest populära målen bland kvinnor är långa och smala muskler. aserat på vad de har läst i de populära träningsbladen är det viktigt att träna med lätta vikter och många repetitioner.Omöjligt att förändra muskelutseendeDe påverkas inte av hur du tränar. Du kan titta på dina muskler som en ballong. Det kan bli större och mindre, men det kan inte ändra form.

Om du vill ha långa och smala muskler är det viktigt att du har en låg fetthalt, medan du har en viss mängd muskler. Problemet är att många äter för mycket, men finner ändå att det är träningen där det är något fel med.

Kvinnor blir inte stora och skrymmande i viktträning.

Kvinnor och muskeltillväxt

Kvinnor bör göra dem stora under natten, och därför bör de vara noga med att träna med tunga vikter.

De har faktiskt omkring 5% av testosteron som vi män har. Det står självklart att kvinnor kan bli stora och "skrymmande" som ett resultat av viktutbildning. Då är det troligen mer sannolikt att ett alltför stort intag av mat har gett dem extra valpfett.

Pauline ordin är en svensk fitnessmodell och tv-kändis som byggt sin kropp endast på tung baslyftning och många kallar "bodybuilding training". Ser inte ut som att hon har skadat det - eller vad?

Du har skräckexempel bodybuilder damer med extrem muskelutveckling färskt i minnet när du styr näsan i aerobics rum i stället för frivektssalen, men verkligheten är att det kommer från många års hårt intensiv träning och mat, och tyvärr alltför ofta användning av manliga könshormoner och dopmedel för att uppnå så stora muskler som möjligt.

Kvinnor och män bör träna på samma sätt

Faktum är att en tjej ska träna på exakt samma sätt som en människa, ett balanserat träningsprogram med fokus på bas och lyfta tyngre vikter.

aturligtvis rekommenderar vi att du får instrueras i rätt teknik för en utbildad instruktör, och det tar längre tid att lära sig än att bara pumpa bort silver och orangefärgade gynekolog maskin för inre lår röra hörnet, men du kommer att märka en enorm åtdragningseffekt jämfört med vad du gjorde tidigare och ökningen du får i funktionell styrka kommer att vara omedelbar och dramatisk.

Kombinera detta med en vettig kost och några välplacerade intervallpass, och båda ridbyxor och relatera butts försvinner så snabbt som sparar pengar när försäljningen startar i april.

Fråga mig inte vad detta foto gör här. : -)

eceptet, nej inte på en choklad

Jag kan rekommendera en nybörjare program de första veckorna och månaderna, så att du kan så småningom prova något mer avancerade.

Du bör inte träna oändliga timmar av hjärtat på löpbandet. Det kommer faktiskt vara mycket effektivare för kvinnor att köra korta och explosiva träning - antingen med våld eller intervall, följt av en kort paus och en lavintensitetsøkt av tjugo till fyrtio minuter vid en puls av 120-140.

3/2 styrka träningspass per vecka, 1-2 sådana sekvenser med intervallträning cardio + tyst och så lugn 1-2 hjärt sessioner eller yoga / flexibilitet träningsintensitet bör vara mer än tillräckligt för de flesta. esten gör dig med kosten, du kan träna så mycket som du vill, men kommer inte att få något sätt om du äter fel!

tt ha en viss kontroll är mycket viktigt.

Kontroll ditt intag

är det gäller din kost, kom ihåg att även om mer muskler kommer också att bränna mer fett - är kontrollen av födointag och en bättre sammansättning som ger den största effekten.

Många överskattar hur mycket de bränner under träning, och underskattar hur mycket de äter - hur ofta hör man inte att "nu har jag nog bränt 1000 kalorier för en halv timme på löpbandet, så jag kan unna mig en trippel ostburgare meny ".

Sanningen är att även en hela tiden på löpbandet sällan brinner mer än ett par hundra kalorier i takten i de flesta människor, medan en timmes styrketräning kan bränna två gånger.

Skriv ner vad du äter

Jag rekommenderar att du lägger en vecka där du skriver ner allt du äter - det kommer definitivt att ge dig en hel del överraskningar och en mycket bättre perspektiv på vad som kan förbättras. Läs också om Health & Fitness Concept - diet setup.

De viktigaste kosttillskott när du investerar i detta MyoProtein eller M-Factor proteintillskott, omega-3 fettsyror från Vital rctic Oil och en måltidsersättning som ctive Meal för enkel och snabba måltider på språng. Då rekommenderar jag eoDiet för ökad fettförbränning, men det fungerar bäst när du redan äter balanserad och hälsosam!

är ett par veckor eller månader (beroende på din utgångspunkt och hur bra du är) att titta på den sexiga och dra din kropp i spegeln, det är okej om du skickar mig ett slags tanke eller en trevlig mail där du berättar om dina fantastiska resultat.

ADVERT

Mest populära