Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Form: Emilie Lund debuterar i bikini fitness

På Sandefjord Open vi får se milie på scenen för första gången - vi hade ett samtal med henne ett par veckor i förväg.

 20

 162 cm

 51 kg onseason - ca 58 offseason

 ergen

 instruktör, butiksbiträde

 Team ody Tech ergen

 Ingen present

 rik HolsvikJag är en mild och positiv tjej som älskar motion och en hälsosam livsstil. Målmedvetet, fokuserad och glatt att ta en utmaning. Jag brukar arbeta i en butik och som instruktör hos Max Fitness Frekhaug.

Du kommer nu att debutera i bikini gym, men när började idén med konkurrerande form?

Idén att konkurrera har varit där ett tag, och efter att ha gått igenom en bit med fitness hamnen och alla vackra flickor och pojkar som frågar, har jag undrat om det kan vara något för mig.

Fokus på utbildning för min del har varit prestation, men jag tycker att det är otroligt roligt och motiverande att se hur man kan forma och ändra din kropp med rätt träning och kost.

Gillar att ha ett mål att arbeta mot och trodde att detta var en utmaning att bli testad.

Vilka tävlingar lägger du i denna omgång och vad är dina förväntningar?

u kommer jag att vara i Sandefjord Open och Oslo GP. Först och främst kommer jag tillbaka med känslan av att jag har gjort mitt bästa och visat en bra prestation på scenen. nnars hade det varit mycket kul att komma till finalen och få t-gå.

Hur har kosten gått så långt? Är det lättare / hårdare än du trodde?

Det har faktiskt gått lättare än väntat, tiden har flugit bort! Klipp gradvis hela vägen, och kroppen har vant sig till kosten lite. Självklart har det varit dagar som har varit hårdare än andra, men så är det. Jag har alltid varit medveten om vad som krävs av mig för att uppnå det jag vill ha, så att du blir trött och trött, är något som hör till.

Hur länge har du tränat med vikter?

Startade med crossfit 2012, och sedan gick det över till crossfit och styrka. är jag bestämde mig för att träna i träning blev fokusen viktökning för att arbeta med svagheter.

Har alltid varit en aktiv tjej och dansade i ca 8 år innan jag började träna med vikter.

Har du någon att hjälpa dig med kost och motion?

Ole Kristian Våga har hjälpt mig med både träningsplaner och kost i hela kosten. Han har haft full kontroll, trodde på mig, och gav mig svar på allt jag har undrat. Har varit en enastående tränare.

Dessutom har Ida Markussen från Team odytech varit en stor hjälp med posings och en supermotivator!

Vilken träningsplan har fungerat bäst för dig hittills?

tt varierat träningsprogram. Jag skulle vilja köra en månad (++) med ett program innan jag byter. n månad kan jag ha hög vikt med få repetitioner, en månad låg vikt med många repetitioner. Också varierar övningar, enligt vad jag vill fokusera på på träningen. u under den senaste månaden har det varit mycket fokus på rak träning och rätt träning eftersom jag har ett underskott och vill behålla muskelmassan.

Vad ser kosten ut som offseason? Och under tävling?

Jag försöker alltid laga matkorgar med mig om jag ska jobba eller någonstans både offseason och på. Då vet jag att jag blir ätit utan att köpa för mycket mat. Frukost och lunch tenderar att vara god mat med bra näringsinnehåll. På kvällarna gillar jag att laga något bra till middag. Mer "vanlig" diet. Under helgerna tycker jag om mig om jag känner mig som det jag vill ha.

Under tävlingen har det varit mycket kyckling, ris, grönsaker, frukt, ägg, protein och havregryn.

Din största supporter? Vem och varför?

Min största anhängare är min pojkvän, Tore. Han stöder mig alltid, motiverar mig och är där för mig både bra och dåliga dagar.

ADVERT

Mest populära