Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Träna lite effektivt när du sliter?

Publicerad 18 ug 2011

Senast ändrad 24 juni, 2014

v Även otevatn - utbildning. nej

n ny amerikansk undersökning anser att det finns få bevis på att träning är effektiv för dem som vill gå ner i vikt.

Det nämns ofta att ökade utbildningsnivåer kan minska och eventuellt vända den överviktiga epidemin som den amerikanska befolkningen nu upplever. Denna studie har genomgått den senaste forskningen inom fysisk aktivitet och vikthantering. lla studier gjordes på den vuxna befolkningen.

ya resultat

Det finns bevis för och mot det faktum att träning är viktig i viktreglering. Vissa studier tror att de som utövar misslyckas att upprätthålla en rimlig kroppsvikt eftersom de lyckas behålla en större korrelation mellan energiintag och energiförbrukning till följd av psykiska förändringar i aptitreglering.

Studier som har gått över tiden, där det används brett sortiment, finns det få tecken på att de som är mycket fysisk aktivitet ökar mindre än de som är minst fysiskt aktiva.

Sammanställning

är vi betraktar den roll som fysisk aktivitet på regleringen av kroppsvikten, är det viktigt att beakta att det finns flera hormoner som antingen suppress (eller stimulerar) födointag. Hur dessa hormoner påverkar vår energibalans är inte tydligt idag.

Det som antas är den tankeväckande och sociala inverkan på att "övervinna" dessa signaler. Även inflytande på viktreglering är fortfarande kontroversiell, särskilt energiförbrukning regelbunden motion är motion viktigt för att öka fysisk kondition och förebygga hjärt-kärlsjukdom.

håller du med om att motion spelar en liten roll i vikthantering? Diskutera detta i vårt forum.

Källa: Curr Opin Clin utr Metab Care. 2011 sep; 14 (5): 419-24. Fysisk aktivitet och viktkontroll: motstridiga resultat. Cook CM, Schoeller D. Källa Interdepartmental Graduate Program i näringsrika vetenskaper, University of Wisconsin-Madison, Madison, Wisconsin, US.

ADVERT

Mest populära