Landets ledare inom motion och kost >> Utbildningen

Stretchövningar för hela kroppen

Publicerad 3 jul 2013

Senast ändrad 24 juni 2014

v Även otevatn - utbildning. nejDenna artikel visar kroppsövningar. Skulle du sträcka en muskel bör din muskel vara varm.Villkoren för sträckning och rörelseutbildning används ofta för varandra. Men det finns en skillnad mellan vad vi vill uppnå med de två typerna av träning.

Flexibilitetsutbildning är träning för att öka eller behålla underhåll av en gemensam. Kommer du att kunna göra detta bör sträcka ut musklerna och den faktiska bindväv som omger musklerna med en viss kraft och viss tid. Stygn används som hjälp för att öka rörligheten.

Sträckning av musklerna används utan att målet är att öka eller bibehålla skötseln. Många människor använder stretching som en träningsmetod för att förbereda musklerna för den kommande verksamheten eller efter träning för att öka blodflödet för att förbättra återhämtning. Övningarna som presenteras här är huvudsakligen avsedda som övningsövningar, men kan också användas vid mobilitetsutbildning. lla övningar är statiska.Detta är ett träningspass. Utmattning hjälper inte mot blockblocks. Som ett resultat har det blivit en uppfattning om att utmattning är bortkastad. Fortfarande finns det en uppfattning att garvning hjälper till att förhindra skador och hålla kvarhållningsfogar.

Men det finns undersökningar som också ifrågasätter detta.1. Frontlår och höft

Stå med tätt kropp. Ta tag i en fotled och dra hälen upp mot ryggen. Krama höften tills du vet att den sträcker sig på framsidan av låret. Var noga med att hålla knäna ihop. Håll 30 sek. och ändra dina ben.

2. Hamstrings och belastning

Stå med en svag böj i knät och sträcka det andra benet framför dig. Stöd dina händer på knäet och håll ryggen rak. Sänk överkroppen långsamt framåt tills du vet att den sträcker sig på benets baksida. Håll 30 sek. och ändra dina ben.

3. akre lucka

Stå mot väggen och placera en fot mot väggen, så att endast hälen rör golvet. Ha sträckta ben och skjut höften långsamt fram tills du vet att den sträcker sig på benets baksida. Håll 30 sek. och ändra dina ben.

4. Sittplats

Sitt med smal rygg och ett ben korsat över det andra. öj knä, håll runt den med båda händerna och dra den mot den motsatta axeln tills du känner en sträcka i skinkorna. Svälj understödet under hela sträckan. Håll 30 sek. och ändra dina ben.

5. röst

Stå med sidan av en ribbvägg, dörrkarm eller liknande. Dra ut en arm ut, ha en liten båge i armbågen och fäst greppet på ungefär axelhöjd. Vrid kroppen långsamt bort från fästet tills du känner en bra spänning i bröstmusklerna och ner på framsidan av armen.Håll 30 sek. och byt arm.

6. röst och rygg

Stå framåt med ett grepp runt ett revben eller liknande. Håll armarna raka och lägg upp din överkropp fast mot golvet så att du känner en sträcka på skuldrorna, i bröstet och ner på ryggen. Håll 30 sek.

7. röst och axlar

8. iceps

Håll dina armar bakom ryggen. Ta tag i dina fingrar på ena sidan och böj din handled bakåt / uppåt. Lyft dina armar upp mot taket medan du håller din armbåge tätt. är du vet att den sträcker sig på armens framsida håller du 30 sekunder. yt arm.

9. Triceps

Placera båda armarna bakom huvudet så att en hand håller sig runt den andra armbågen. Drag armbågen mot huvudet tills du känner att den sträcker sig på baksidan av överarmen. Håll 30 sek. och byt arm.

10. Hals

öj ditt huvud till ena sidan så att du sätter örat ner till axeln. Håll ca 30 sek. Håll ögonen framåt, undvik att rotera nacken eller lyfta axlarna. Upprepa övningen till andra sidan.

ADVERT

Mest populära