Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Exklusiv; Följ Jostein Ødegården mot NM 2014 (2)Jostein vill hålla sig i form. nej deras läsare uppdaterade om hur han äter och övningar före M2014 (arrangerade 4-5 oktober)Känner mig till funktionshinder eftersom jag jobbar mycket och intensivt. Under veckan handlar jag om 10 massagebehandlingar varje dag. n sådan typ av aktivitet över flera timmar varje dag är inte muskelbyggande men ganska nedbrytande, speciellt för de muskler som är mest inblandade i jobbet. Jag förväntar mig att jag brinner om 1500-2000 kcal extra varje jobb ökade vilket gör min fetma procent mycket låg. Det positiva är att kosten är att jag kommer att kunna ta en hög mängd kalorier under min diet i början av tävlingarna på hösten.

Min vikt med kläder är mellan 114-116 kg och jag hoppas att jag kan vara min. 110 kg på tävlingsdagen. År 2011 var jag 108 kg. ågot jag jobbar med nu är att förkorta träningstiden så att jag kan få i mina aminosyror (C och Glutamine) och Maltargo (hälsosamma majs kolhydrater) som startar muskelbyggande. Träningstiden reduceras genom att minska antalet uppsättningar och begränsa rasterna mellan uppsättningarna och övningarna. ftersom det blir färre blir det nödvändigt att ha ett 100% fokus för att få maximal. kvaliteten på de uppsättningar jag gör. Jag accelererar kontraktionsfasen och använder inte för tung vikt, skärmar muskeln jag jobbar maximalt och undviker att hjälpa till med musklerna. I den excentriska fasen sänker jag vikten långsamt för att skapa mer intensitet för musklerna. tt bygga muskler handlar om att göra rörelsen så tung som möjligt, det vill säga motsatsen till vad ett styrka löfte kommer att göra. Jag är säker på att de flesta tränar för länge varje session och lägger lite till kvaliteten på detaljerna och själva löftet. 40 min (max är en liten muskel med få rörelser som kräver några övningar),  20 min.  bör utföras varannan eller tredje dag om du prioriterar denna muskelgrupp, om inte 20 min. om en vecka vara tillräcklig.

Om du vill prioritera en muskelgrupp kan du träna det var 4: e dag, men du bör inte göra det med fler muskelgrupper om vi talar om de stora musklerna ben eller rygg.

För de som har ett hårt jobb som jag, rekommenderar jag att du tar massage (Mass 7000 est ody är en rekommendation på grund av innehållet) mellan frukost och lunch och mellan lunch och middag, utan tillräckligt med näring kommer du inte att få det Pumpen man vill ha i träningspasset och muskelkänslan blir värre.nvänd så många gr. Massagainer du är i antal kg. Och öka beloppet om du tycker att det inte är tillräckligt.

: För dem som längtar efter smak och kvalitet rekommenderar jag Water Whey (est ody). Dubbelchokladfärger av ren choklad och blandad med vatten. Den innehåller tre olika vasslekomponenter: vassleprotein-koncentrat, vassleproteinisolat och vassleprotein hydrolysat. Whey anses vara den typ av protein som passar oss så bättre det kan inte vara.

  • ADVERT

Mest populära