Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

EFFEKTIVT UTBILDNING - Du har ingen sämre tid än andra!

Hur man får optimal träningsekonomi!

Det är inte ovanligt att höra meningen jag inte har tid när frågor om träning och resultat visas. För det mesta kommer detta från missförståndet av vad som krävs för att uppnå bra resultat.

 Vill du siktar på att bli en topp idrottsman eller vinna en tävling i bodybuilding / fitness, så det kräver naturligtvis att man lägger mycket tid på detta, i vissa fall extremt mycket, men hur mycket tid som krävs för att få en mycket bra fysik?

Innan jag svarar det måste jag klara av en mycket viktig sak;Det är uppenbart att många människor har en dålig tid med hänsyn till jobb, studier, barn, projekt etc. men om du tycker att du är så unik att du är den enda som har mycket att göra så kan du inte tagit mer fel. Vi har alla mycket att göra och det som har gått upp för mig är att det mest som har det mesta att göra det också uppnår de bästa resultaten när det gäller träning och uppnå målet med sin drömfysik. nledningen till detta är mestadels rätt val, eller på annat sätt optimerad träningsekonomi.

Ordet motion ekonomi är kanske obegripligt för många, men det beskriver helt enkelt val av metoder och övningar som ger dig mest på kortast möjliga tid, som jag observerar ofta förbises bland många som vill ha bra resultat, men det betyder inte det. Detta på grund av fel val och ursäkt; Jag har inte tid. Tja, du skulle ha använt den tid du har ÄTT, så du hade de resultat du vill ha.

Öser som; märklyftor, klackar / framben, benpressar, axelpressar, hakar, etc. är övningar som tränar en extremt hög volym av muskler på en och samma gång. Jag kan garantera dig att om du byter 20 isolering övningar (bicepscurl, triceps kickbacks, bensträck, etc.) med marklyft, frontbøy och hakor, eftersom de senare kommer att leda till mycket bättre resultat och inte minst under mycket kortare tid.

Det är ganska snyggt, för de allra flesta som ser likadana ut år efter år vanligtvis kör otaliga övningar per session, vilket också gör det svårt med utvecklingen av dessa, eftersom det slutar bara med en session som varar upp till två timmar. Lite motiverande.  • 3-5 uppsättningar 3-5 reps med marklyft (eller varianter av träningen).
  • 5 uppsättningar av 5 reps med hakor eller pullups
  • 5 uppsättningar av 5 reps i bänkpress  • 5 uppsättningar av 5 reps med frontbøy
  • 5 uppsättningar 5 reps med axelpress
  • 5 uppsättningar av 5 reps med ett rånär det gäller att uppnå dina träningsmål är det inte värre än att tillbringa din tid så effektivt som möjligt, vilket är både mer motiverande, men inte minst, något som också gör du inte längre behöver att klaga över bristen på tid !!

ADVERT

Mest populära