Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Dietary förhållningssätt till Jostein Ödegården mot Championship i bodybuilding 2014

Jostein Ødegården; Jag har övat både med och utan kosttillskott under de 35 år jag har tränat. Flera år använde jag tillskott hela tiden så jag visste inte riktigt om de arbetade eller inte. För några år sedan tränade jag utan diet för ett helt år. är jag fick ett sponsringsavtal med ioform kunde de erbjuda mig bästa kroppsprodukter. Under lång tid har jag använt de produkter som anges i den dietplan som beskrivs här och styrkan / muskelmassan har gradvis ökat trots att jag har blivit 45 år gammal. Jag kan säga att individer som tränar hårt behöver extra tillskott, tycker jag att det är nästan omöjligt att komma upp till en hög konkurrensnivå utan. Jag skulle också vilja tillägga att några av stipendierna ger mer energi och välbefinnande i ett stressigt vardagsliv. Om du tar dig tid att läsa forskning om dessa produkter, hittar du bevis på att de fungerar. n annan bra effekt är ett bättre immunsystem som lätt kan förhindra att du blir sjuk. Kom ihåg att kosttillskott tas från mat i koncentrerad form så för dem som hävdar att de inte är friska kan de inte vara friska med livsmedel som innehåller stora mängder olika näringsämnen? . Med detta sagt skulle jag också rekommendera alla att inte ta mer rekommenderad dos än alla juridiska produkter.

 5g glutamin forte, C svart bol 6 kapslarna (de tas före frukost), 125 g havre, 3 ml mjölk, en banan, halva näve mandel (muttrar). 4 hela ägg (kokt). 50g protein X-Core och kepsar. mariatistel, pro man 40+, ush Infexxion 6 caps. Creatin Forte Pulver 3g.

 250g kycklingfilé, 100g fullkornspasta, 50g amerikansk mix (grönsaker), sojasås.

 Protein X-Core 50g, en nöttermandel och en banan.

 250g fisk / lever / Karbonade deg eller kycklingfiléer, 100 g fullkornspasta / 100 g ris / 400g potatis eller 200g frites. 100g amerikanska grönsaker. Ketchup eller sojasås.

 5 g Glutamin Forte, 6 kaps C Svart ol, Kick Hastighet 1 kaps, beta linin 3g, itro olan Prenoxx 20g eller itro olan Forte 6 kaps. , 6 och Oxy +.

 vatten.

 6 kepsar. caa lack ol, 20g Protein X-Core eller Water Whey.

 80g hardcore gainer.

 3 hela ägg, 5 äggvita, lite kaviar och 5 potatislumpar.

 6 caps bcca svart sfär, 5 g glutamin forte och 50 g nattkasein. bidrar till proteinsyntesen, vilket bygger upp våra muskler. Forskning visar att aminosyran glutamin bidrar till att öka tillväxthormonincidensen i blodet. Glutamin är en icke nödvändig aminosyra vilket innebär att kroppen kan producera sig själv.För dem som tränar hårt kommer glutaminnedbrytningen att bli snabb och forskning och erfarenhet visar att de är villiga att tillsätta extra glutamin till kosten. lla professionella bodybuilders jag vet tar doser upp till 10-15 g flera gånger om dagen. Glutamin är en kraftfull antioxidant som stimulerar immunsystemet och kan hjälpa oss att undvika sjukdom.

bästa kroppen Hardcore glutaminsyra forte innehåller alla fyra komponenterna i glutamin, L-glutamin + glutaminsyra glutaminsyra-alfa-ketoglutarat + -acetyl-L-glutamin.

 caa innehåller "grenade aminosyror" leucin, isoleucin och valin. Speciellt viktigt är Leucin som stimulerar proteinsyntesen (bygger muskler). Genom att ta caa strax före och efter träning, hjälper du din kropp att bygga muskler samt återställa så snart som möjligt efter träning. Jag har läst lite forskning om produkten som visar bra resultat när man använder caa.

ästa odys caa svarta sfären innehåller 2 delar leucin, en del isoleucin och en delvalin.

 Protein x-kärna innehåller vassleproteinkoncentrat (41%), mjölkprotein (32, 3%), äggprotein (8%) och sattes kreatin etylester malat, L- glutaminsyra (+ flera viktiga näringsämnen). De olika proteinkällorna tas upp med olika tidsperioder, vilket gör produkten mycket effektiv. Myce är en mycket bra proteinkälla, kom ihåg att proteinet i bröstmjölk innehåller över 90% vassle.

 är ett annat proteintillskott som jag ofta använder istället för protein X-Core. Det innehåller fyra olika typer av protein: vassleproteinkoncentrat (72, 8%), isolerat vassleprotein (15%), L-glycin hydrolyserad vassleprotein (3%) och kolsvart vasslepulver (1%). De olika proteinkällorna tas upp med olika tidsperioder, vilket gör produkten mycket effektiv. Produkten läggs också till viktiga vitaminer.

itrobolan Prenoxx: ger en underbar pump i musklerna och ser till att du får mycket energi under träning. Tillsammans ger de mig en effektivare övning som gör det möjligt för mig att fortsätta att lägga på mer muskelmassa.

 Detta är ett bra alternativ till itrobolan Prenoxx. Detta innehåller inte koffein och ger en underbar pump och rundhet i musklerna. Dagen jag känner mig trött använder jag itrobolan Prenoxx eftersom det ger bra energi. Jag gillar inte att ta koffein för varje session och den här produkten ger mig maximal pump. Jag tycker att koffein förhindrar maximal pump från förarbeten.

 eta-linin hjälper kroppen buffertar för att hålla mjölksyra från muskler och ger också mycket bra energi. Jag gillar att använda extra eta-linin med itrobolan Forte (även innehållande eta-linin). Fungerar mycket bra med kreatin.

 n fantastisk produkt som konstigt är lite känd. Oxy + innehåller fosfat, mineraler och d-vit (d-vit. Ger bättre absorption av fosfat och kalcium). Mineralinnehållet är viktigt för att motverka mjölksyra och kramper. För lite grundmineraler i muskelcellerna kan också lättare orsaka skador som sträckning och riva av musklerna under intensiv träning.Försök att arbeta med eller utan Oxy + och jag är säker på att du kommer märka en stor skillnad. Oxy + testas på många racinghästar och de kör bättre betydligt bättre efter intag av Oxy +. Du ska inte ta för mycket Oxy + dos eftersom pumpen kan bli så kraftfull att det kommer att förstöra träning. Om du inte tror mig försök! Överdosering kan också ge lös mage.

 D-vitamin spelar en kritisk roll för proteinsyntesen (dr Hamilton). Vit. d är nödvändigt för en hälsosam bentäthet och forskning visar att den feta andelen i musklerna ökade när en grupp kvinnor konsumerade lite D-vit. Du kan inte få vinst i muskelstorlek och styrka om du inte äter tillräckligt med mat. (Journal utrition, 140: 745-751, 2010). (Scandinavian Journal Medicine Science in Sports, 20: 182-190, 2010).

 (ägg och nötter / mandlar, fet fisk). Många människor får lite av sina D-vita behov genom att ta lite solarium på vintern (inte överdriva för mycket kan orsaka hudcancer). Har erfarenhet av personer som inte lyckats täcka sina d-vita behov med bidrag men har haft framgång med ett litet solarium.

 Detta är tillsammans med hälsosamma kolhydrater 20-60g. Omedelbart efter träning kommer 20-50 g vassleprodukt (plus händelse. ndra proteinkällor, mer ger bättre effekt) med caa. Sedan tar du snabbt kolhydrater efter 30 minuter. , och en måltid om en timme efteråt.

 Kasein är en proteinkälla från mjölk. Kasein tas upp väldigt långsamt i kroppen och är därför lämpligt för förtäring innan du somnar för natten. ftersom musklerna har proteiner tillgängliga kan muskeltillväxt inträffa när du sover. Jag anser att detta är ett mycket viktigt bidrag. Du kan också äta en tung protein måltid men det kommer att göra det svårt att sova. Casein är enkelt och effektivt.

ADVERT

Mest populära