Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Nära och personligt med Solrun Stefansdottir

Solrun funnit sin väg ut ur gettot öarna genom balett, dans och vidare till bodybuilding, där listan över framgångar är lång - u sist, en sølvpokale från VM! Iform. ej har haft nöjet att intervjua den här jordiska och karesmatiska damen.

Solrun, i din uppfostran, vilken typ av sport försökte du och hur mycket påverkade sporten ditt liv?

är jag var 5 år gammal hade jag en bästa vän som var 17 år gammal (jag trodde åtminstone) hon var en ballettdansare. Hon tittade upp på henne med stjärnor i ögonen, jag skulle vara som henne! ! Jag började med ballett, men fick reda på att jag behövde mer fart och lite mer spänning i dansen. Jag gick över till freestyle och började tävla och deltog i showen på helgerna. Dessutom åkte jag på vintern. är jag växte upp, tränade jag med vikter. livit personlig tränare och instruktör i salt timmar. Jag tävlade i en landsdans och blev islands mästare trots att jag trodde det var tråkigt.

Senare tävlade jag i en av de tuffaste tävlingarna som finns, utmanande både uthållighet och styrka, där du kommer att göra 10 övningar på kortast möjliga tid. Fick 2 pl. Förlorade 2 sekunder.

Sporten hade allt att säga till mig för att jag växte upp i ghettan i eykjaviks "Harlem"! Jag tvivlar inte på att sporten räddade mitt liv från att vara som de andra barnen som bodde där; kriminella, äckliga eller missbrukare ...Sport har gett mig god hälsa och mer vinst. Lär mig att sätta mål, både i sport och i andra saker i livet. Lär mig att motstå motstånd, och förstå att hårt arbete lönar sig. Jag har haft många goda vänner i denna sport.Jag tränar 6 dagar i veckan, varje muskelgrupp en gång i veckan, utan ben när jag tränar två gånger i veckan. Varierar mellan lätta och tunga. Jag äter varierad och hälsosam, bestående av: Glutenfri kex, ägg, grönsaker, frukt, kyckling, fisk, nötter, frön, olja.  • vid 07. 00: cardio 40 min
  • vid 08. 00: Frukost
  • vid 09. 00: Styrketräning med Knut Øines. Lägg ext 4 set, enkla knäböj, 7-10 set, tungt Leg Curl, fyra set, ljus Lägg ext, tre set, tungtKnebøy eftersom det bygger hela benet. Jag har slitit mina ben, men efter att ha givit allt med blod, svettningar och tårar i långa hårda ben och häftiga sessioner, kom resultaten. Knut lärde mig vikten av att köra squat hela vägen ner. Under det senaste året har Viggo Snoghøj visat mig genom de sista och definitiva repetitionerna på mina ben.Mitt personliga mål i framtiden är att vara mer försiktig med de små sakerna i vardagen, vilket i slutändan utgör skillnaden mellan 1.och 2: a plats.VM i Mexico oktober 2014! !Jag kommer vara världsmästare.Känslan av att åstadkomma de planer jag har satt och uppnå mina mål.

Du har uppenbarligen en bra kropp. nser du att din fysik ska vara mer en genetisk gåva eller till stor del ett resultat av konsekvent träning och kost / diet?

Summan av motion, diet och gener kan ge bra resultat. Ingen kan vinna med bara bra gener. Hårt arbete krävs ändå. Det är också svårt att nå hela vägen till toppen utan att ha en medfödd bra symmetri.

Hur gamla är dina barn och vad tycker de om sport och livsstil du har valt? Tror du att de påverkas och i så fall på vilket sätt?

24, 23, 18 och 13 år. Jag har alltid fått 100% stöd från mina barn. De har respekt för vad jag gör och det har också resulterat i goda betyg i mat och hälsorelaterade ämnen i skolan. är de har möjlighet, hatar de mig alltid. De är intresserade av träning och korrekt kost.Övergripande seger i ordic odyfitness 2011 och 2: a plats i VM 2013.Min axelbredd.ben.Under de senaste 5 åren har jag använt väldigt lite kosttillskott, men jag tar alltid ightCharge från PF på en diet. u har jag börjat använda Whey proteinpulver från PF på smoothie efter träning.

Vad skulle du säga till en ny och hoppfull fitnessutövare som vill göra bra i sin första träningstävling?

Få råd från att köpa vägledning från mig eller någon med erfarenhet och kunskap. Det finns många saker som är viktiga. motion, diet, posing, T-promenad, färg, smink, hår, naglar, bikini och skor. llting kan vara avgörande.

Vilka andra hobbyer och intressen har du Solrun? Vad gör du när du behöver lite tid bort från träning?

Hus, hem och inredning. esorär min bror sålde mig! Jag var 14 år när jag skulle sitta med min bror från centrum. Han spelade poker med 5 andra pojkar över 20 år, som han arbetade med på havet. är jag kom hade han inga pengar kvar och vi skulle ta ett taxi hem ... då berättade han för pojkarna "Jag slår vad om att min syster tar dig till hands! "De skrattade, jag var lite tunn och jolleseglare. Jag satte mig och det var en kamp! Jag vann dem alla! Sedan skrattade de inte längre och vi hade pengar för taxi hem.

ADVERT

Mest populära