Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Christine Skarpnord (WEB-TV)

Christine har svårt träning mot höstens tävlingar. Iform. nej hans filmteam har varit med kroppsfitnessutövaren på ett träningspass.

 28

 Sarpsborg

 bartender

 173

 65

 70

 ody Fitness 168

 Singleerätta om dig själv:

ktiv och glad tjej som är mamma till en härlig pojke i nästan 8 år som betyder allt för mig! Motion och kost är en stor del av mitt vardag och något som tar mycket av min tid vid sidan av mödrarna!För att ständigt förbättra mig, alltid något nytt att lära mig i motion och diet, och för att hålla mig frisk och frisk.

är började du träna?

Jag har spelat handboll från 6 års ålder och blev medlem i mitt första gym när jag var 16.Håller min sjukdom i luften, så jag behöver inte använda medicin, trots att jag har fibromyalgi och artrit, för att lära mig mer och fungera bättre!Måste vara ben, älska att träna dina ben!Det är uppenbart att det är tur att vara en bra pojke, men träning måste kunna komma på scena i fjol, trots att jag har sjukdom mm lite mot mig för att få det att hända.har lärt mig mycket av mitt ex som är PT, Veronica var mitt delegat förra året, och i särklass min tränare Jon och hans hustru Vibeke som också är en förebild IFH tävlingen. De har lärt mig mycket och satt upp när som helst under kosten i år, så jag har varit otroligt lycklig.Du kan behöva träna tungt, torrt att äta och få hjälp från dem som har gjort det här länge. Och att ha tålamod!Man står väl inte på scenen bara för sig själva, Selomar det är hobvegrunnen, du vill ha framgång, då naturligtvis den bästa möjliga läge och en dröm om ordic någon gång i framtiden!Fördelen för mig är att jag är mycket friskare i träning varje dag, mer energi och mindre dålig kropp. Du lär dig mycket om dig själv, vad du mästar och hur mycket du kan klämma dig på en diet, något jag tror är användbart också i livet. Den bakre delen är att det är lite konstigt, du får mycket tunn syn och skuggor på kosten och är inte särskilt sociala.örja med hjärtat efter att min son har levererats i skolan 0930, går en timme och äter efter det. Sedan övar jag på morgonen, och ofta en session igen på kvällen. Ät 5 måltider om dagen, krama med mest carb på kvällen och känn dig nöjd och nöjd.Jag utövar varje muskelgrupp två gånger i veckan, en tung session och en lättare session med flera rep. Coaches tillbaka / biceps, ben / magar, bröst / triceps, axlar / bakben, jag börjar också omgången igen. Ingen vilodag fungerar bäst för mig!Jag äter främst kyckling, lax, karbonat deg, ris, broccoli och havregryn på kosten, tråkigt men det fungerar. Stavar upp det med Walden Farms nollkaloriprodukter. Utanför tävlingen blir det mer proteinbakat, älskar att baka hälsosamt.Jon som är tränare på mitt lag har satt upp kosten och anpassar det regelbundet! Mycket läckra att få allt "serverat" och gjort!  • Glutamin
  • djurförpackning
  • bcca
  • proteinpulver.Går ut ur en tom mage, äter ren mat och mycket fisk.  • Glad
  • aktiv
  • läskig
  • sta
  • riktade.

ADVERT

Mest populära