Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Kontrollera Elises (20) Fitness Transformation

iform. ej har pratat med en annan tjej som debuterar i bikini gym nu i vår.

Se även - Målmedveten sjuksköterskan går för guld i bikini fitness

 lise Marie ndreassen

 20

 167

 65kg

 Tromsø

 ursing Student och assistent i hemmet

 Kaliber FKK

 Linje Celius

 Myevolution. nej och MyProtein. nej, KICK Finnsnes

 @elise. andreassenIdén att sätta i bikini fitness byggas upp successivt under våren 2015. Fitness som en konkurrenskraftig formen är inte särskilt utbredd här i norr, så det var alltid lite rädd om hur familj och vänner kom för att klara av idén. Jag är fortfarande en mycket envis person, och efter några e-postmeddelanden fram och tillbaka med Sandra Jokic och Linje Celius, bestämde jag mig för att satsa på uttag som hölls under hösten 2015, och kom med tävlingsteam.

nledningen till att jag skulle tävla var att utmana sitt fel. Jag ville se hur långt jag lyckades pushe mig och trodde att fitness skulle vara en bra idé eftersom jag ursprungligen var inblandad i kost och motion. Valet föll på bikini fitness eftersom det var nästan den form som jag brukade vara för, och jag ville fråga så snart som möjligt. Jag visste också att det skulle bli tuffa tider, men jag har lärt mig så mycket om just nu och det är en lektion jag inte vill vara bortom.Jag har tränat hela mitt liv med både karate, dans, gymnastik, styrketräning och även varit en del av en aktiv familj som ofta befann sig i bergen på helgerna.De flesta av mina vägar har gått upp till 69kg och det var tidigt 2015. Sedan jag började tävlingen i september 2015 har jag gått ner om 4-5 kg. Det låter inte mycket, men min kropp har ändå en total omvandling.

FOTO: Från diet start till mitten av februari - 6 veckor före första tävlingenInnan konkurranseoppkjøringen började jag åt friska och varierad med en diet som ofta bestod av ägg, toast, skinka, magert ostmassa, nötter, kyckling, lax, karbonadedeig, stavas Lomper och ris. Jag är också mycket förtjust i sushi så det var snart en sushi middag någon gång.Hittills i uppgången har jag varit mycket lycklig med min matplan, utarbetad av min tränare i Strongbodys coaching company. Jag har ätit exakt samma som tidigare, men där makronerna är bättre fördelade enligt mina behov. Jag har också haft turen att prova nya sorter av måltider, vilket jag säkert kommer att ta med mig i det normala varje dag efter tävlingen.

Innan jag går ut för korta resor, avslutar jag alla måltider så stora delar av resväskan går till matlåda - om jag inte har min egen resväska för detta.Jag följs upp av Line Celius, chef för Strongbodys Coaching Company, och hon har varit min tränare mot uttagningen och under hela uppkörningen.  • Myevolution MyoProtein
  • C
  • Multivitaminer
  • Vitamin D
  • MagnesiumJag hoppas kunna lägga våren på vad som är möjligt. Jag strävar efter att göra det bra på Sandefjord Open, Kaliber Open och Oslo Grand Prix. Om jag skulle ha tur att fortsätta på detta hoppas jag att det är en bra idé att studera utomlands.Ärligt talat, jag har inte mycket tid för andra hobbyer bredvid träningen, eftersom jag är sjuksköterskestudent och mycket av mitt liv går till näsan i min bok. Jag tycker fortfarande att det är roligt med resor, flickvänner och familjekvällar, jag skriver också om träningslivet på min blogg - www. elisefit. blogg. nejSlutligen vill jag tacka min familj och mina vänner för att låta mig följa med detta och för att stanna ute på både de värsta och de bästa dagarna. Utan dem och bra uppföljning från en otroligt cool och cool coach, hade jag aldrig varit i livet där jag är idag.

ADVERT

Mest populära