Landets ledare inom motion och kost >> Uthållighet

Boost racing form med en effektiv takt,

Publicerad 29 april 2014

Senast ändrad 24 juni 2014

v ven otevatn - Utbildning. nej

Två till tre tysta promenader i veckan är bra och du kan få en ökning med effektiv intervallträning. yt ut en av de veckovisa promenaderna med en session där du blir utmanad hjärtfrekvens och hastighet.

rtikelförfattaren är Magnus Husby ostad från mykjemeir. nej

Försök 10 × 60-60!

Spara inte bara tid, du kommer också att träna / öka hjärtfrekvensen och få mer efterbränna. Du är också mindre utsatt för överbelastning på grund av variation i intensitet och kortare träningstid.

60 sekunder insats i en bra enhet får dig högt i pulsen mot slutet av varje drag. 60 sekunders paus gör att du laddas väl före ny dystrofi. Observera att du kommer att kunna köra med högre hastigheter än traditionella 4 × 4 intervaller.

Hur man gör

Se till att du är väl uppvärmd. fter lugn jogging i 10 minuter och lätt sträckning av underänden är du redo för intervaller.

Kör 10 steg på 60 sekunder och har 60 sekunder aktiv vila (tider) mellan varje drag. Dra nytta av den sluttande sluttningen, eventuellt kuperad terräng utomhus.

Utför inomhus inomhus på löpbandet, sätt sedan kvarnen till 5% ökning. Utför med stil. Till skillnad från den långsiktiga, bör intensiteten vara mycket högre.

Du kommer att få mycket andning utan att bli styv i dina muskler. Med andra ord; utmana andan och puls så nära som möjligt utan att löptekniken blir trång.

Håll stadig hastighet, eller öka hastigheten i slutet av sessionen. Du har börjat för hård om du misslyckas med att hålla jämna steg med de senaste dragningarna. Om du använder en löpband, till exempel vid 15 km / h vid 5% ökning / höjning, avsluta med ett tufft sista drag på 16-17 km / h. Stopwatch eller turbine säkerställer att lådorna blir samma och är därför användbara när det gäller progression och efterföljande sessioner av samma sort.

n minuts paus mellan varje rörelse bör vara uppmuntrande nog att ge bra mod att dra.

ADVERT

Mest populära