Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Bikini fitness utövare Mia Ormseth Linvåg

Vi hade ett samtal med Mia som kommer att tävla i bikini fitness nu till våren.

 23 år

 166 cm

 54 kg (preliminärt) Lågsäsong: ca 60 kg

 Melhus

 sjukvårdspersonal i Trondheim hemvård

 Line Celius

 Kaliber gym FKK

 o preliminära

 @mialinvaagUnder sommaren 2014 kontaktade jag Strongody för att få en kost- och träningsplan och resultatet kom snabbt. I november samma år flyttade jag till Trondheim där jag anmälde mig till Kaliber gym. Sedan fick jag ögonen på fitness och bestämde mig för att jag en gång ska vara på scenen!Jag har alltid varit aktiv, antingen i form av löpning eller dansning. Styrketräning Jag började med så lite när jag gick till gymnasiet men fick aldrig de resultat jag ville ha. Och därför kontaktade jag Strongbody!Från början av våra tävlingar i november har jag sjunkit ca 6 kg.Innan jag började springa mot konkurrens åt jag samma sak som jag gör nu på en diet, endast i större portioner.

Oatmeal som stavas Lomper, mager ostmassa, keso, ägg, propud, kycklingbröst och sötpotatis lämnar mycket kvar i min vardag eftersom dessa är de livsmedel som ger bra näring och som jag tycker om att äta! Jag har aldrig varit särskilt förtjust i godis och choklad, så det här hör inte till min dagliga offseason. Men jag är väldigt svag för diplomis yoghurtis-serie, så om jag kommer ut där finns alltid is!u äter jag samma sak som vanligt, men portionerna är mindre och det finns inte mycket utrymme kvar.

  •  Havregryn med proteinpulver omrört i gröt Lunch: Spelt klumpar med ost, skinka eller ägg.
  •  Här varierar jag en del, men mestadels i kycklingfilé med grönsaker och sötpotatis.
  •  Havregryn toppad med propud! Det här är så bra! Jag dricker också mycket pepsi max och roligt juice varje dag nu när jag är på diet.

Har du någon som följer dig upp mot tävlingen?

Ja, lyckligtvis är jag den bästa tränaren (enligt min mening) i ryggen hela vägen. Line Celius, som är chef för Strongbody och delägare till Kaliber Gym.  • Kreatin
  • proteinpulver
  • TransmissionJag är i Sandefjord Open och Oslo Grand Prix. För min del har målet alltid varit att komma på scenen, allting är bara en bonus.Men det var inte fel och klart för att komma till finalen.Det är väldigt lite tid att ha en hobby intill träningen just nu, som vanligt, jag är mycket glad i utomhusaktiviteter. Jag har en hund, så jag är väldigt glad i att vara i bergen och i skogar och fält. Jag är också förtjust i fart och spänning. Älskar att köra snöskotrar i bergen under vintern och vattendrag på sommaren.Jag har lärt mig så mycket om motion och diet på denna resa. Jag har blivit mer medveten om vad som gör kroppen bra av näring, vad som ger energi och hur viktigt det är att lyssna på kroppen. Jag har blivit starkare mentalt och känner mig själv jag har blivit mycket!

Jag har lärt mig att jag får vad jag vill, så länge jag bestämmer.Jag skulle vilja tacka min kära tränare, Line Celius, för att hålla ut hela min mamma när jag stressar mest! Och för alla som tänker på och kommer i form, är den här rätten i kontakt! Så jag måste också tacka min pojkvän, vem gör allt för att försäkra sig om att kost och körning är så smidig som möjligt. Tvätta hus, hänga kläder, förbereda mat för mig och komma upp med uppmuntrande ord i svåra perioder. Du är guld!

ADVERT

Mest populära