Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Att vara framgångsrik kommer aldrig att bli föråldrad!

Statyer av de klassiska grekerna och romarna var tidigt ett slags "ideal" som första konkurrent i den moderna versionen av bodybuilding skulle jämföras med.

På varje staty var en stark och muskulär mittdel synlig. Idag är det inte bara kroppsbyggare på tävlingsnivå som vill ha en muskulös och flätig midja, som en "tvättbricka". Det är inte bara trevligt men höjer också dina odds mot vår vanligaste människors sjukdom: ryggsmärta!

Men för att lyckas kan du inte bara slumma på golvet och köra 1000-vägs ups. I det här fallet kommer du att stöta på två fenomen:

 Du får garanterat övningsstörning, men också en ordentlig och svängande skrubba runt halvklotet.

2. Du kommer, med eller utan repor, bli trött inom tio dagar.

Du behöver inte vara en läkare eller anatomiexpert för att förstå att den svagaste och mest feta kollektiva punkten i människokroppen ligger i mitten. esök en strand för en varm sommardag för att studera ett problem som inte är en hemlighet eller en botemedel. ller kanske en liten titt i din egen sovrumspegel? Kampen mot "bilringen" slutar tyvärr aldrig. Och det är mer en regel än undantag att vi någon gång i sitt liv, som antifedmens tappra soldater, i sann pionjäranda ger oss in i denna karaktär krävande krig.

odybuilders har varit formella-1 löpare och försökte hundar i detta krig. 100.000-tals människor på gymmet över verdenhar genom "trial-fail 'metoden kartlagt hur vi ska förhålla sig till skära upp musklerna under täcket onödig och i många fall oattraktiva fettvävnad. Den sorgliga sanningen är att det inte är lätt, låter fakta sällan komma till ytan i 1000-tals menings "snabba smala-artiklar", som årligen produceras av vinst relish magazine.

För att dra nytta av människor med god vilja och stora förhoppningar är inte bara orsk Tippings affärsidé. Men att dölja statistik och fakta är en nödvändighet för verksamheten att leva vidare och fortsätta att locka till sig nya uppvuxna kullar av människor.

Kommer veckotidningstipsen att minska i skala? Tyvärr osannolikt, så länge som de omständigheter skjuts åt sidan för enkel, snabb "diet metoder" räntan faktiskt resulterar i flytande eller näringsbrist i stället för en ny, funktionell livsstil, vilket ger den önskade slutresultatet.

Men som sagt: bodybuilders har ofta läst läxorna ordentligt baserat på vetenskap och praktisk erfarenhet. Och det är precis vad Storbritanniens sporttidning avser att förmedla.

 

  • Tåg med last

  • 4 omgångar (serie)

  • Kör max1. Det kan ta minst ett år att få ett bra resultat

2. Du måste kombinera ett träningsprogram med biomekaniskt korrekta övningar för bukmusklerna, i kombination med en balanserad kost, utan onödigt fett och tomma kalorier.

Du måste vara medveten om att vissa människor har genetiskt bättre förutsättningar för att bygga en muskelsmittsektion.

Om du fortfarande är överviktig eller vet att du har lite "pudding" i magen, så kan du göra det med en genomtänkt plan. n normal, outbildad man ligger på ungefär 15-25% underhudsfett och en otränad kvinna har ungefär 20-33% subkutanFör kroppsbyggnader är så kallade "kalipermåling" (en mätstav används i olika delar av kroppen, från vilka att beräkna ett medelvärde) i min mening den metod man kan lägga mest vissa. Du måste emellertid ha en skicklig och erfaren testchef för att testet ska vara förutsägbart. Och det måste vara samma person varje gång, för att minska felmarginalen! Många gym kan hjälpa till med denna typ av mätning idag. Och det finns också andra metoder, som dock fungerar bäst på rena idrottare. nvänd spegeln som din «fasit». Det ligger sällan! Ännu bättre är att ta bilder av dig själv. är du har svarat på vita (om du inte tar färgbilder hur du ser ut! Är

tålamod sagt nödvändig när man gör en vändning och läka skador som år av inaktivitet faktiskt skapar. Det kommer att ta 2-6 månader för att skapa ett synligt resultat. Men att beräkna 12 månader för att nå ditt slutmål. i vissa fall kan det börja hända alla efter 30 dagar. i detta fall är det bara att gratulera.Central sektionens huvuduppgift är inte att ta bra det har en annan viktig funktion.!. att hålla ihop den övre och nedre delen av kroppen om det är svag, är det mycket svårt att träna effektivt, oavsett sport Var det du kastar, klicka, dra, löpning, hoppning eller sparka, strävar kroppen av balansen mellan de olika muskelgrupper i de kroppsdelar som är gemensamma med mittsektionen:. ewtons tredje bevegelsesluv n stark mittsektion av kroppen är absolut nödvändigt att hålla underkroppen stabil när kroppen till rbeider och vice versa.

För att uppnå och sedan behålla styrkan i mittsektionen måste alla muskler som hör till den vara utbildade. Detta är dock lättare sagt än gjort, eftersom fler muskler är involverade än det blotta ögat kan se. Listan över mellersta sektionens aktiva muskler avslöjar kropps- och ryggraden: otation, Flexion och xtension och en kombination av dessa. Du måste därför inkludera dessa grundläggande rörelser i din träning för att uppnå en stark och färdigbyggd mellansektion.

Kända synliga buksmuskler, obliques och erector spinae betyder att de är utvecklade och starka. Och inte förbjudet att visas i dagsljus. n avslappnad midja ger också en dålig hållning. Kroppen hittar helt enkelt inte stöd i form av muskler och tvingas till konstiga positioner för att hitta balans.Överflödigt fett i midjan (särskilt på sidor där den täcker obliques) av magmusklerna är en faktor som orsakar dålig hållning och förstöra din friska, ungdomlig och sportig 'Iook "oavsett hur mycket du annars tränar.

Föreställ dig att du går och bär en låda full av böcker i höjd med din midja. Du försöker automatiskt luta dig bakåt för att kompensera för den extra vikt som har uppstått. Du kommer då att exponera lederna till nedre rygg och ryggrad till onödig belastning. Måste jag tillägga att detta är en utmärkt grund för ofta livslånga tillbaka skador? n brist på balans mellan antagonister (muskelgrupper som lagskott) har visat sig vara en kraftfull hämmare av din prestation. n obalans mellan buk- och ryggmusklerna orsakar ofta ryggsmärta, vilket leder till ofrivillig vila och sjukskrivning.

tt typiskt exempel är den outbildade kroppsbyggare som får en "favorit muskelgrupp" som praktiseras dag ut och dag in, utan antagonist aktiveras i samma utsträckning.

till f. x enda motion maven, i sitt sökande efter "mage vägar», men glömmer att träna nedre delen av ryggen.

esultatet blir en lutande position, fram och tillbaka roterad bäcken. Denna obalans sprids senare genom kroppen i form av obalans. Och äntligen påverkas knä och axlar också.n bra, fungerande och balanserad midja avsnitt är en kroppsbyggare främsta vapen och försäkring mot skador i hela kroppen. Mavens muskler avlastar känsliga nedre delen av ryggen, som var mans svagaste punkten på dagen gick vi från att gå på alla fyra att gå på två. n väldragen mage lindrar under en tung lyftning med cirka 40%!

Har du undrat hur många kroppsbyggare och "fitness-främlingar" ofta lider av smärta i nedre delen?

I det här fallet, nu vet du svaret: de har en muskulär obalans, ofta visuellt uppenbar i form av en onaturlig stor gungning. Om magen inte är sönderrevlig, kommer erektorspinae, nedre delen, att bli utsatt för mer tryck än normalt under en arbetsperiod.

Detta leder ofta till problem med förskjutna skivor i ryggkotorna. Och det följande trycket som uppstår irriterar nerverna eller ligamentet och orsakar ofta en förlamande smärta. Personer som befinner sig i denna situation går ofta till läkaren med smärtsmärta. li inte förvånad om han ger medicin i form av ett träningsprogram!

Läs också: Många tror att periodisk fasta är den bästa lösningen för en smal midja - som du kan läsa mer om härHemligheten till att hålla oönskade kroppsfett bort är att hämma utvecklingen av enzymer , som omvandlas till fett. Det beror inte bara på om du äter klokt eller inte. Det beror också på hur mycket du äter. Små, välbalanserade måltider gör magen bra hela tiden. alansen mellan fett, protein och kolhydrater är viktigt vid fettkontroll.

ndra faktorer inkluderar metabolism, kaloriförbrukning och balansen mellan vitaminer, mineraler och protein i kosttillskott.

tt komma i form är en sak. tt hålla det är en annan. För att lyckas senare krävs det total medvetenhet för att lyckas med att hålla fettanslag nästan lika med tomma.

Många måltidsplanen ger inte fettpunkterna chansen att fylla, eftersom den energi du lägger till i din kropp bränns som du lägger till.

Det är bara när kroppen får ett överskott av kalorier som fenomenet övervikt uppträder. Men under perioder då kroppen behöver mer energi än den har, används muskelvävnad som bränsle. Det är därför viktigt att hitta en balans i matintaget. De människor som "gå ner i vikt" kan gå ner ganska snabbt, eftersom 65% av viktminskningen kommer från förlorad muskelvävnad! esten kommer från fett och vatten. Det värsta med detta är att personen vanligtvis bara lyckas göra sig tjockare än han / hon var innan han gick ner i vikt.

Det finns ett gammalt ordspråk om hur människans "feta formel" fungerar: "Senast på, först bort. »

Det innebär att det förra lagrade fettet först används som energi. Fettet som har förvärvats från början, som oftast sitter runt midjan, skinkor och lår, är det sista som kroppen använder.

Detta fenomen är förmodligen den största besvikelsen för alla fitnessentusiaster som slår i "Slaget mot bilarna". land annat verkar det som att oavsett hur mycket du tränar och går till en diet, är mittpartiets fett inte så illa.Om andelen fett, för din kroppsvikt, är för hög då är du antingen överviktig eller du har för liten muskelvävnad. Överviktiga människor kan också ha för lite muskelvävnad, men vanligtvis har de för mycket fett och normal muskelmassa. Den bästa kostregeln för överviktiga människor är att bestämma en negativ kaloribalans.

Detta innebär att han eller hon ska konsumera mindre kalorier än den som bränns.

För 3500 kalorier i minskat matintag, förutsatt att du följer en riktig övning och dietplan, kan du ta ett halvt kilo fett. Du kan ta ut 1. 5 kilo fett / vecka om du bestämmer en sådan negativ balans, men det är svårt och kan vara farligt, vilket innebär att du måste konsumera 10 000 kalorier. Därför är cirka -500 kalorier per dag (3500 per vecka) ett bättre mål.

Det är absolut nödvändigt för överviktiga människor att träna regelbundet (helst varje dag). Sedan helst med vikter och höga repetitioner (15-20 reps per set eller mer). Inte bara för att bibehålla och förbättra muskelmassan utan också för att stabilisera en mer fördelaktig metabolism i kroppen. Även om muskler som kan vara kända översätt mer energi än fett!

Förminskad kaloriintag och måltidsplan, med fem små måltider om dagen, kommer resten att göra. För de som bara är lite överviktiga, kan det inte vara nödvändigt att minska kaloriintaget så mycket. Det bästa är tillräckligt med vanliga måltider baserade på användbar mat.

ADVERT

Mest populära