Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

BAKKA - LAO dig till perfekt stöt och super skick

Läs detta om du letar efter den perfekta bounce ass - eller superkondisjonen

u är det faktum här, träningsmetod som slår upp rumpan och låren din svårare än du trodde var möjligt och samtidigt sätter din lungkapacitet på ett riktigt test. akka-lao heter det! !

Som vi alla vet, kommer saker sällan gratis här i livet, antingen superform och hoppning, som många av oss vill ha. akka-lao kräver full insats med högsta intensitet hos alla som vågar prova. Och om du vill uppnå de resultat du vill ha akka-lao kommer att bli riktigt skadad på vägen, men efteråt är det en härlig känsla att veta att du har avslutat din första eller en annan, akka-lao.

Kort sagt avslöjar akka-lao, som sitt namn delvis, ytterligare utveckling av markutbildning med fokus på raser och spänningar. Dess likhet med accalao-skålen är att den består av många ingredienser. Utbildningsmetoden är huvudsakligen avsedd för löpare, men kan användas av alla som vill ha en riktig "headbanging workout" där du måste söka långt ner i källaren. ivå spelar ingen roll. Som beskrivs nedan är programmet uppdelat i tre svårighetsgrader, för nybörjare, avancerade och erfarna idrottare. Målet med de idrottare som använder detta aktivt är att använda denna session som en del av ett omfattande träningsprogram, som en gång i veckan.

Förberedelser

Det första du bör göra om du vill göra en akk alao är att hitta dig själv en riktig baksida. Det är i denna ryggrad att allt ska äga rum. rickan ska vara så lång att det tar dig minst två till tre minuter att springa hela vägen om du kör så fort du kan. Utanför denna mark och sneakers är din vilja och ansträngning allt du behöver för att komma igång.

Programmet1) 1minuttsintervaller

2) hoppande hoppande framsteg

3) 60m

4) lghufs

5) 2 minuters intervall

6) 30 meter.

Dessutom bör du naturligtvis ange värme och avskrivning.

ivåer

akka La Program är som tidigare nämnt i tre nivåer, med hänsyn till om du är nybörjare, avancerad eller erfaren i träning. (aturligtvis kan du också hitta en mellanliggande nivå om du tycker att den passar din nivå bäst).1) 3 x 1 min intervall (stadig jogging tillbaka till start mellan varje intervall)

2) 3 × 10 elasticitet åtskilda aketmotor (då, är att för varje hopp, hoppa upp head uppför kullen)

3) 3 × 60 meter (bad allt du kan)

4) 3x100meter lghufs (med eller utan stavar)

5) 3 x 2 minuters intervall (Tyst jog tillbaka till utgångs mellan varje intervall )

6) 3 × 30 meter (bad allt du kan)

nsökan om avancerade

1) 5/6 x 1 minuters intervall (Tyst jog tillbaka till utgångs mellan varje intervall)

2) 5 ×

3) 5 × 60 meter (frågade allt du kan)

4) 5x100meter lghufs (med eller utan stavar)

5) 5-6 x 2 minuters intervall

6) 5 × 30 meter (fråga allt du kan)

rfaren idrottare program

1) 8-10 x 1 minuters intervaller (olig jog tillbaka till start mellan varje int

3) 10 × 60 meter (fråga allt du kan)

4) 10x100meter (999> 3) 10x10 hastighet hoppa med framdrivning (dvs att hoppa för varje hopp) lghufs (med eller utan stavar)

5) 8-10 x 2 minuters intervall

6) 10 × 30 meter (fråga allt du kan)

Då är det bara tt bestämma vilken nivå du tror att du hör hemma i, hitta din ryggrad, smyga på skridskan och gå ut och kör vidare.Det är som det mesta av ditt liv egentligen bara upp till dig själv, oavsett om du vill ha en hoppning eller en superkondition. Målet är ditt. Vägen till målet är din väg att gå, och akka-lao är ett bra sätt att gå.

(Gör inte) ryta ett ben! ! !

ADVERT

Mest populära