Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

Arve Kristoffersen

rve arbetar som personlig tränare - Du ser honom på scenen på thletic Fitness på orway Open!

Iform. nej följ de idrottare som kommer att tävla i höst 2012

orway Open? Slaget vid mästare och ny bikiniklass!

rve arbetar som personlig tränare - Du ser honom på scenen på thletic Fitness på orway Open!

amn: rve Kristoffersen

Ålder: 33

Plats: Trondheim

rbete: Personal Trainer

Längd: 167

vikt-Off-säsong: 68

vikt-konkurrens 63

rök Sambo

meriter

3. utrymme Fredrikstad Open 2012 thletic Fitness ?? ganska klass (3/14) 8: e plats Oslo Grand Prix thletic Fitness -180cm (8/17)

erätta om dig själv: är en aktiv själ som lider av kroniska fall av för lite timmar om dagen. rbetar heltid som personlig tränare, liksom ett par jobb att säga. Då tar det inte mycket tid att vila när du lägger till träning och sömn.

är började du träna?

Har övat allt livet, från fotboll, snowboard, skateboarding, kampsport och gym. örjade bra på gymmet i åldern 16-17, men det blev aldrig allvarligt före mitten av 20-talet.

Vilken muskelgrupp är du mest nöjd med?

ästan säger bröst och ryggsträngar. tt vara lätt att bygga ett bröst, så jag tycker att det är bra, och att marklyften är favoritövningen, så det är hur snabbt musklerna får lite extra uppmärksamhet.

Har du några tips för en nybörjare?

Sök yrkesverksamma som verkligen vet vad de gör, inte bara de som ser ut så här. Lär dig att både äta rätt, att inte tala om tåget rätt och balanserat från dag 1. Detta undviker en hel del frustration på grund av frånvarande vänd resultat, skador, etc. Det tar mycket längre tid att åtgärda problemen sedan, men att göra det rätt från början av. Kom ihåg att du bara har en kropp.

Vilka är dina mål och ambitioner?

Jag vill först och främst att göra mitt bästa under de kommande tävlingarna i höst, men det är inte att dölja att stå överst på pallen en dag, hade varit otroligt bra.

Vilka fördelar och nackdelar med denna sport?

Jag vill framhäva 2 stora fördelar. n är den otroliga humörkänslan du får när du står där på scenen, och allt hårt arbete är meningsfullt. Du hör ljudet från publiken och det ger dig fantastisk energi och bra självkänsla. Den andra är miljön. Gemenskapen i denna sport är otroligt bra och alla stöder varandra och försöker göra varandra det bästa man kan bli.

ackdelarna är tydligt den psykologiska aspekten som kan leda till dem. De som inte brukar vara försiktiga med kost och motion kan till exempel utveckla ett ansträngt förhållande med både mat och kropp.

Vad gör en typisk dag för dig?

09. 00-10. 00 Står upp, tar ungefär 1 varv

10.00-12. 00 örja på jobbet

14. 00-16. 00 Utbildning

16. 00-22. 00 Jobb kvar

01. 00-02. 00 Speltid

erätta lite om ditt träningsprogram!

utbilda en så kallad kontinuerlig C split, dvs att kroppen är uppdelad i tre (a, b, c) där muskelgrupp en körning 2 gånger per dag. cykel och b och c en gång.

Dag 1 (a): one

Dag 2 (b): bröst, axlar, triceps,

Dag 3 (a): one

Dag 4 (c) rygg, biceps, mage

Övningsvis kör jag basövningar som 3 × 8 rep och mindre muskelgrupper med MYO-reps.

erätta lite hur du äter

Äta efter periodisk fasta, fasten varar från 23.00-16. 00. Försöker träna i det snabba fönstret, så jag är färdig träning tills jag kan börja äta. Sedan tar 10g C före träning.

Har delat min mat i 4 måltider om jag inkluderar karriär / prot efter träning.

n dag f x vara följande:.

Meal 1: 60g karboxi i form av riskakor, russin och 30g proteinpulver, mjöl 2: 80g Oatmeal kokt gröt med 2 ägg och 2DL mjölk Meal 3: 400 g kött / kyckling, 100g ris och 150g grönsaker måltid 4: 300g Keso + rolig ljus

har du ställa in din kost eller om du har fått lite hjälp där?

Har ställt upp dig själv. Gilla att prova olika teorier om mig själv, för att veta hur jag svarar på det. Tidigare diet Jag hade många små täta måltider, medan den här tiden finns det få stora. Känner att fysiken har förändrats bra nyligen, så det blir spännande att se slutresultatet.

nvänder du eventuella tillägg, kan du berätta vilka?

Som jag nämnde tidigare använder jag C, protein, kreatin, multivitamin och omega-3.

Har du några tips för att påskynda förbränningen? Ät den renaste maten och kryddorna. Det finns många ogynnsamma tillsatser i färdiga och kryddblandningar. Försök också att skära gluten från kosten. nnars är allmän aktivitet en vinnare.

eskriv dig själv i fem ord

land, envis, målmedveten, hjälpsam, upptagen

Jag vill tacka mina vänner, teamet på Caliber FKK för all din hjälp, för att inte tala om sponsorgruv för allt stöd: Myevolution, Tonje av xis Kropp och Helse, och Tina hos Headmasters.

ilder av K Media och athalie Dahl aalsund

ADVERT

Mest populära