Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

ÄR du nöjd med ditt träningspass och hälsa som det är idag?

Träning och hälsa går hand i hand, både bra och dåliga. Göra rätten att uppnå både resultat och god hälsa, gör det fel och ... ja ... du blir motsatt.

Det här är något som alla intuitivt vet och är medveten om, men de flesta tycker inte riktigt om det. Varför annars är det så otroligt många som kämpar med dålig hälsa när det gäller skada och kronisk smärta?

Jag kom nyligen över ett citat från Steve Jobs (som du säkert vet vem är, om jag inte bara säga pple?) Som är mycket bra och på punkt när det gäller det mesta i livet, bland annat utbildning och skada problem.

«Under de senaste 33 åren har jag tittat i spegeln varje morgon och frågar mig själv :? If I was the last day of my life, would I want to do what I am doing today? ? Och när svaret har varit? ej? För många dagar i rad, vet jag att jag behöver ändra något? ästan allt? alla yttre förväntningar, alla stolta, all skräck för förlägenhet för misslyckande? Dessa saker kommer bara att falla bort, det är bara viktigt. Kom ihåg att du kommer att dö är den bästa sätt jag vet för att undvika att falla eller tänka att du har något att lossa. - Steve Jobs, college dropout och VD för pple Computer, Stanford University påbörjad.

fter att ha läst det här citatet kommer du troligen att känna sig annorlunda än vad du hade några sekunder tidigare och med god anledning. Man inser genast att det mesta av vad man gör är egentligen bara nonsens och ett slöseri med tid, medan du egentligen borde faller utanför och utsatta, kanske därför att vi anser att det är för svårt ögonblick eller finner andra ursäkter för att undvika det i dag.Om du svarar? ja? , då vet du åtminstone att man kan göra något åt ​​det här, göra ett val för att ändra saker och då göra det egentligen bara detta.

Men även om du inser att du kämpar med en öm nedre delen av ryggen eller axeln när du tränar, så det inte hjälper om du inte ställer in olika åtgärder för att leva som faktiskt kan förändra situationen.«Vilka 20% av källorna orsakar 80% av mina problem och olycka? Vilke 20% av källorna resulterar i 80% av mina önskade resultat och lycka? "? Tim Ferriss

Hemligheten till framgång är att eliminera 20% av de källor som skapar de flesta av dina problem och prioritera de 20% som skapar störst framsteg och framgång i ditt liv. Du kanske inte har tänkt på det, men det är faktiskt bara några få procent på vardera sidan som står för merparten av positivitet och negativitet, så ta reda på detta är att göra något åt ​​det (kan inte betona att tillräckligt).

Vad förlorar du på att utföra rehabiliteringsövning regelbundet?

Förmodligen ett långt antal dagar i framtiden, vilket blir irriterande och smärtsamt på grund av förlusten av vad som tidigare var tvångsrörelser i vardagen.ADVERT

Mest populära