Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

ÄR du en av dem som säger "Jag börjar imorgon" och kommer aldrig igång?

STT U! Om du inte börjar U, det händer aldrig! Var ärlig mot dig själv. ndast du är ansvarig för dina resultat ...

Det finns många som säger till mig själv att "Jag börjar jobba imorgon" eller "Jag ska börja en diet, men jag väntar på inspiration." Det är möjligt att du har all världens anledning att lyckas och ha största möjliga potential. Men utan åtgärd får du faktiskt inget sätt.

För att uppnå din dröm, är du nödvändig att hantera. Det finns flera anledningar till varför du inte kommer igång, även om du är redo och klar. Det kan vara att du är oärlig med dig själv, ber om ursäkt, flyr från situationen, kritiserar dig själv eller har fel fokus.Hur stor är klyftan mellan hopp och verklighet? Så om du har för höga förväntningar. Till exempel, glöm bara att släppa 10 kg i en månad eller bygga 20 kg muskler om två månader. Du måste vara realistisk och göra det du känner dig själv möjligt. Om du inte tror på 100% av vad du gör, kommer du inte heller att lyckas.  • Var är du i relation till dina drömmar?
  • Hur bra gör du på en skala från 1-10?
  • Hur mycket av dina resurser används du?
  • Hur ofta tar du utmaningar och blåser dina egna gränser?

Dessa frågor är viktiga att fråga eftersom de kartlägger hur stark du faktiskt står. Ofta har vi muliga tankar om oss själva och inser inte att vi är orealistiska eller att vi faktiskt kan ge ännu mer än vad vi gör.

Det vanligaste är att göra ursäkter. Du är skyldig till andra och inget är vårt eget fel. Du klagar över mycket arbete, idiotisk chef, för lite tid och gör massor av historier för att motivera vår egen latskap. Det sägs att det aldrig är för sent att ha en lycklig barndom. Du kan gråta och lägga sig på grund av allt som hänt i det förflutna, men i sista hand är du chefen själv. Du kan lägga saker bakom dig och göra en förändring. Du kan välja själv! tt tillämpa ursäkter till dig är väldigt litet lönsamt. Klipp ut det direkt. Så fort du erkänner för dig själv att det bara är ursäkta, kommer du att få makt över dem. De kommer inte att kunna styra dig så länge du inser att du bara har hittat lite historia att fly.

Om du är den typen av flyg, fråga dig själv vad du är rädd för. Vad är det värsta som kan hända? är du väl vet, fråga dig själv hur man klarar det! Det är väldigt konstigt, men ibland flyr vi från saker vi vill ha. Det är faktiskt bindande att föreställa sig fullt paket och framgång. Du blir synlig och sårbar.Du tar mycket utrymme och därför gör du ursäkter för att undvika att slänga ut vad som egentligen vill ha mest av allt. Du blir rädd. ädd för konsekvenserna och rädd för misslyckande. Men om du sätter dig ner och verkligen tänker på vad du är rädd för, hur man klarar det och hur illa det verkligen kan vara, kommer du att få reda på att du är i princip fri att frukta. Då vill du genomföra det du vill ha mycket enklare, bara för att du inte har rädsla och rädsla.

Om du kritiserar dig för mycket, kommer du inte att lyckas. yt ut de negativa rösterna i ditt sinne med positiva ord om dig själv. Ju mer du glöder, är lycklig och trivs med dig själv, ju mer du kan uppnå.

är det gäller fokus är det mycket viktigt att du letar efter din framtid i bilder i ditt sinne. Du kan inte önska en sak och föreställa dig något helt annat. Ofta är vi inte medvetna om vad vi tycker. Många vill gå ner 10 kg eller vinna en tävling, men inuti huvudet kan du föreställa dig något helt annat. Det finns en stor skillnad mellan vad du drömmer om och vad du fokuserar på. är du fokuserar på en dröm går du in i de bilder du föreställer dig och bestämmer att det här är framtiden. Du kan inte bara föreställa dig bilderna och tänka "Jag önskar att jag ska skrika". Det räcker inte. Du måste bestämma att det här är bilder som kommer att vara din framtid. Vad du vill fokusera på.

ADVERT

Mest populära