Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

En tunn och stark kvinnlig kropp är stor - Låt inte killarna ha tyngd i fred.

Låt oss döda den största myten direkt: Styrketräning ger dig inte stora lår och stora armar.

Låt oss döda den största myten direkt: Styrketräning ger dig inte stora lår och stora armar.

Den här artikeln trodde jag skulle ta för mig, baserat på den erfarenhet jag gjort i min tid som personlig tränare. I mitt arbete med kvinnliga klienter har jag stött på några vanliga missförstånd som existerar med dem som bara börjar med träningen.

Den ena och mest kända är ifrågasätter kundens mål när man får svaret att de kommer att bli strängare, smalare och mer pratsam. I översynen av övningarna har jag otaliga gånger träffat följande kommentarer;

Jag kan inte träna mina armar så mycket, annars får jag SV ?? armar?

För att hålla klart, ja, muskelvolymen i dina armar kan växa när en tränare, men att detta ska gå till en nivå där det faktiskt blir ett problem, kräver det många år blodsjuka och tårar. Det finns ingen överhängande fara att, till exempel, dina armar växer i proportion efter några veckor / månad med regelbunden träning. För att uttrycka det lite kan man tänka om man vill ha det? tight? armar, man måste göra muskelmassan hårdare. Det finns bara ett sätt att göra detta, bra gammaldags träning.

Hade det varit så lätt att få stora armar att det blev ett problem efter några veckor, så hade det varit spännande att se de som faktiskt gick in för att bli stora, eftersom de skulle se ut som något som härrörde från? porna planerar? filmerna efter ett litet år.

Jag vill inte förlora mina kukar! ?

Det är sant att storleken på frontdelen kan minska något över tiden, med damer som tränar hårt, men det beror mycket på utgångspunkten som de börjar med. rösten består till stor del av fettvävnad hos damerna, och fettförbränning är omöjligt att kontrollera direkt och lokalt endast mot de områden man vill ha. I sökandet efter en hårdare kropp kommer förbränning ofta att öka, och fettförbränning kommer att uppträda i hela kroppen som ett system, inte bara på magen.

Även i min tid som PT har jag märkt att någon har förlorat så mycket på framsidan att det var ett problem för dem, eftersom de i parallell förlorade mycket kring midjan, låren, armarna ... Kroppen fördelar sig i samma utsträckning rytmen på alla kroppsdelar till en viss punkt, och före den tiden kommer man bara att bli hårdare och starkare. är man börjar definiera kan vissa reserver vara svårare att bryta.

Kort sagt; De flesta upplever stramare bröstparti, och beroende på grunderna kommer många att upptäcka att brösten faktiskt ser större ut eftersom de stramar upp och förvirras på grund av de underliggande muskler som utvecklas. Jag har ännu inte haft en enda klient som har gjort väsentlig skada här på grund av träning.

Jag vill inte se ut som en man! ?

Det är lite komiskt att många damer som börjar träna ser fram emot Ms Olympia deltagare i kroppsbyggnad så snart de börjar träna. fakta; Ja många kvinnor utvecklar maskulina drag bland topp i bodybuilding, men det är ofta helt olika saker en timme på gymmet gör detta ... Läkemedel, dopning är oftast orsaken vissa kvinnor utvecklar dessa speciella maskulina drag i ansiktet. Det finns ingen risk för att detta kommer att hända med människor som tränar rent och äter en hälsosam kost.

Men jag gillar jookolaaaaade! ?

Det är nästan universiellt att kvinnor som choklad (tro det eller ej, men det faktiskt vi killar också ... åtminstone jag)

Choklad äta är läcker. Det främjar ett välbefinnande svar i kroppen genom samma kanaler i hjärnan som när du har haft sex ... M; Choklad är en av de mest kalorier mat man kan äta. Om du blir hårdare och gå ner i vikt, måste detta gå bort. I vilket fall som helst är de belopp moder kommer sedan tåget bort för en 200gram chokladplatta kräver betydligt mer aktivitet en dag som du har kapacitet att hantera eftersom du faktiskt äta mat samt dessa dagar. (och om du inte gör det, måste vi börja på en helt annan nivå).

I love choklad, det är helt enkelt utsökt ... Men något måste offras för att vi ska lyckas, då användningen av andra livsmedel som smakar sött är en nödvändighet. Frukt är ett bra alternativ. Lyssna på din tränare, håll ditt schema. Hakar du själv choklad, du undrar bara dig själv, och tränare och hjälpare kan hjälpa dig långt, men inte med självbedrägeri.

Sedan har jag tagit några små myter som jag ofta träffar i mitt arbete med tjejer som tränare. Slutsatsen är motion, ät och njut av dig själv, för det finns ingen verklig risk att du inte ser ut som en häst eller förlorar dina bröst de första åren du tränar i alla fall.

8 Lätta tips för att undvika fettförlust!

 • Håll dig aktiv varje dag. Gå till gymmet minst tre gånger i veckan, även om du har barn. Gå på promenader och håll dig aktiv med dem runt dig.

 • Välj Styrketräning om ditt mål är att bränna fett. ffekten varar i 24 timmar. Styrketräning ökar din muskelmassa. Således, för en högre förbränning medan du vilar

 • Ät lite och ofta. Kom ihåg att välja hälsosam mat. Låt varje liten måltid bestå av mycket proteiner, grönsaker och grova kornprodukter. Ät aldrig helt och ät inte tills du är riktigt hungrig igen. är du är i en restaurang behöver du inte beställa samma som din partner. Välj en sallad istället för pastaprodukterna.

 • Låt godis vänta tills lördag och försök att mata hälsosam mat för både dig och dina nära och kära.

 • Ät mycket protein och lite fett, men försök att undvika kolhydrater.

 • Stressar inte för mycket. Stå upp tidigare för att undvika stress. Stress gör att du äter mer och stressar bort kortisol som gör dig bekväm. Ta livet med ett leende. Om du får för mycket arbete, lösa det genom att få mer hjälp från din partner eller någon annan.nvänd din tid förnuftigt och planera.

 • Om du är en mamma, undvik att hänga med kakmödrar som sitter på bageriet med bullar och kakao för att diskutera din graviditet. Gå ut!

 • Lägg inte för mycket in med partnern framför TV: n. Om du inte går ut på en liten resa, gå ensam. Partnern kommer sakna dig efter x antal gånger och till och med delta i efteråt.

Tänk på lång sikt, motion är ett sätt att leva och se till att du utvecklar din kropp, självkänsla och personlighet genom disciplin och hårt arbete.

LS OGSØ ??:

 • esultatet av 5 månaders styrketräning!
 • Om jag var en flicka ...? ? Verklighetskontroll för tikarna
 • Är du redo för en kroppsbyggnad som alla tjejer drömmer om?
 • ytt gym för flickor öppnas i Oslo
 • Flickor: 4 ogiltiga ursäkter
 • Jenny blev kär!

ADVERT

Mest populära