Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

9 öVningstips för tjejer!Vi vill alla ha en lägre fetthalt, en platt mage, en tunn lår och en smal midja, men även om det är målet, är det verkligen här fokusen ska vara? Som vi vet kommer spegelbilden och vikten att variera, och hur man känner sig väldigt tidsbestämd.

Flickor styrs av hormoner och cykler, och det kommer från tid till annan att ge en felaktig bild av vad som faktiskt händer. örja därför med att mäta framsteg i prestanda istället, så ser du att resultaten kommer snabbare än någonsin. Du kommer att känna dig fastare och mer "passar" redan efter ett par veckor och det ger dig en mycket bättre relation till träning än vad du kanske har idag.

Om du är personlig tränare rekommenderar jag att du implementerar detta meddelande till dina kunder. Sprid meddelandet att prestation skapar förändring och bidra till att främja ett hälsosammare och starkare tillvägagångssätt för bra resultat! Dina kunder kommer tacka för det.nvänd inte "rå" plastbelagda vikter för att bygga upp din kropp och hållfasthet. Då måste du gå hårdare för arbete. Klipp ner på repetitionsnumret för att lyfta tyngre och öka antalet uppsättningar. Fokusera på att lyfta ordentligt och vågat utmana dig själv på vikterna. tt konkret förslag som du kan försöka i framtiden är att ersätta dina vanliga 3 uppsättningar x 12 repetitioner, med 4 uppsättningar x 4 repetitioner och se vad som händer.Se till att du använder grundläggande övningar i ditt program. Med basövningar talar vi om övningar som använder flera muskelgrupper i en och samma rörelse. Isoleringsövningar kan spara dig mycket. Detta kommer att göra hela skillnaden i dina framsteg. Det borde vara onödigt att säga att tunga knep ger bättre och snabbare resultat än enkla benförlängningar ...Det är dags att ta träningspass ett steg längre! Om du vill utföra det är det viktigt att utmana kroppen. Då menar jag inte att du ska se hur många miles du kan köra på en timme, men snarare hur svårt du klarar av att pushe dig över kortare sekvenser. nvänd kroppsvikt, vikter, plyo, sprint, markintervaller, rep och utför kortare ala Taba och liknande metoder.Hur många pushups tar du på tårna? Hur många pullups klarar du utan hjälp? tt hantera din egen kroppsvikt bör vara ett minimumskrav du borde lägga till dig själv, och definitivt något du bör börja arbeta med. Jag rekommenderar att du börjar redan idag!Spara bicepscurls och dårar i slutet. Fokusera på de stora bashissarna, markhiss, squat och bänkpress. Det här är övningar som du kan få mycket starkt i och de är alla heltäckande övningar. Ja, även bänkpress.Se till att det är klart med rätt teknik. Det här är övningar som ger mest "bang for your buck". Om du drömmer om en "passform" och stark fysik är detta det säkraste och snabbaste sättet att nå målet.Ja, jag säger igen. Det är ingen hjälp att antingen lyfta tungt eller använda de stora bashissarna om du inte vet vad du gör. Det är därför oerhört viktigt att du får en kompetent tränare för att titta på din teknik och vad du ska arbeta med. n bra tränare kan se dina svagheter och problemområden och ge dig konkret återkoppling om vad du behöver göra mer för att få en ännu bättre teknik.

rbetar du som coach men är osäker på hur du lär dig rätt teknik för dina kunder? Skämma på dig. Kolla här.Ja tjejer. Tro det eller inte. Mat är oerhört viktigt och ingen kan klara sig utan det. Den feta procentdelen kommer sannolikt att gå upp, din fitnesskurva kommer att falla, och du kan svära att träningen blir mer energi än ett nöje. Det är därför viktigt att du äter rätt. Få tillräckligt med protein, kolhydrater och hälsosam fett. Ät 4-6 måltider om dagen och se till att du får tillräckligt med kalorier för att stödja dina mål.etongmål är viktiga i strävan efter framgång och bra träningsresultat. Men det slutar inte att säga "u tar jag 20 pullyps och lyfter dubbelt kroppsvikt i trucken! "Du måste också veta exakt hur man kommer dit! Den utbildning du utför måste stödja dina mål.

ADVERT

Mest populära