Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

9 Strandtips

fter en för lång vinter med för mycket väder är det äntligen dags att krypa ut från igloen och in i solskenet. Vi har för länge gömt i boblejakker, danmark och snöskoter, och nu har vi 2-3 månader att visa upp allt vi byggt upp eller ner under det senaste halvåret.

Sommaren tar alltid med sig en viss förväntan om lycka över bättre tider - på alla områden - och vissa är rädda för att strandsäsongen har kommit lite snart. n sådan "just in case" tänkte jag på att presentera 10 snabba tips för dem som fortfarande inte känner sig bekväma att gå runt stranden i bara badbyxor eller bikini. Det finns faktiskt hopp om förbättringar också i sista minuten!

De första fem rekommendationerna kan och bör omedelbart tas till liv, medan de sista fyra är för dem som verkligen vill införa "dödsstraffet"!

1. Koncentrera sig på en perfekt sammanställd kost

är det är en strandsäsong, är det dags att sätta bulking bakom och slå en smal för mindre kroppsfett och mer synliga muskler. Detta gäller både flickor och pojkar, gamla och unga. Därför är det nu särskilt viktigt att sammanställa kosten ordentligt så att en muskulär och definierad kropp blir resultatet. Om du inte redan har gjort det, måste du nu skära allt godis, läsk och ohälsosam mat från din dagliga kost. Totalt snitt! lla måltider måste nu bestå av långsamma kolhydrater, rika proteinkällor och essentiella fettsyror. n enkel rekommendation är att ta 22 gånger kroppsvikt i kalorier, sprid över 4-5 måltider under hela dagen. Om du är mer rädd för att förlora muskelmassa än du vill förlora fett, kan detta intag ökas genom att lägga till fler proteiner. Var noga med att äta essentiella fettsyror i minst två av dina måltider. Säkert använda måltider till ett par måltider för att göra det lättare att följa. Ha en speciell dag i veckan där du äter vad du vill ha mest, men låt inte denna dag glida ut för att vara trä!

2. Kör cardio utöver styrketräning

- minst 3 gånger i veckan

Om du inte har startat, behöver du nu gå in i hjärtat i ditt träningsprogram. Detta kommer verkligen att påskynda din fettförbränning, och innan du vet det, är dina magar på plats. ftersom vi nu har kort tid rekommenderar jag intervalltrening följt av måttlig intensitet för detta ändamål. 20-30 minuter passar bra (använd Max Combustion-inställningen i programmet elease Your Potential). För att få ut det mesta av de soliga dagarna borde du utbränna träningen på morgonen före frukost. Kom ihåg att ta några proteiner först för att förhindra muskelskada! Glöm inte att träna fasta styrkor - vi kommer att definieras, inte luta sig.

3. Drick mycket vatten

Med vatten måste vattnet förskjutas! Vi dricker faktiskt lite vatten, så håll kroppen på vattnet och vi ser uppblåstrade och fluffiga ut.Å andra sidan, om vi dricker mycket vatten, kommer kroppen också att bli av med överskottet och muskelcellerna blir uppblåsta och får dig att se hårdare och mer definierad! Minst 3 liter om dagen måste du komma in - mer, om det är varmt och du svettar mycket.

4. egränsa saltintaget

För att öka muskeldefinitionen ännu mer, måste du också begränsa saltintaget. Det här är något som alla bodybuilders och modeller gör när de förbereder sig för tävlingar eller fotograferingar. Det här gör du inte ständigt, men gärna framför en speciell händelse - strandresa för helgen, strandfest eller liknande. n lämplig rekommendation är att moderera intaget till ca 1000 mg per dag. Det börjar med ungefär en vecka innan du går till "elden". Dagen innan kan du begränsa ditt intag hela vägen ner till 500 mg. Det är dock viktigt att behålla ett normalt begränsat saltintag, eftersom detta är viktigt för kroppens övriga funktioner.

5. Få hårdare med kreatin

Kreatin är som vi vet mycket effektivt för att öka muskelstorleken och styrkan. Dessutom orsakar kreatin muskeln att svälla upp med vätska - detta kommer att göra muskelutseendet svårare och större och det dränerar vattnet bort från andra områden där det inte är önskvärt. Detta gäller även för tjejer!

De följande fem tipsen är för dem som verkligen vill dra full nytta av den välbyggda kroppen du nu har. Sådana "detaljer" kan faktiskt göra en väldigt stor skillnad i hur du ser ut och ser ut!

6. akning av strategiska kroppsdelar

Om du har mycket hår som täcker stora delar av kroppen, kan en rakhyvel göra en väldigt stor skillnad rent visuellt. Det är självklart att muskulärt hår som omfattas av hår är mindre uttalat än slät hud. För pojkarna är bröstet, magen och ryggen mest kritiska. För de mer våldsamma, rakade även armar och ben - musklerna blir mycket tydliga och du är garanterad uppmärksamhet! azor är bra att använda, men om du är mycket hårig kan det vara en idé att gå över med maskinen först. Få hjälp på mycket, det är svårt att nå. För tjejer är det ett måste att raka armpits och ligga, men glöm inte fram och bak i låren också. Och med alla medel, ta dina underarmar i samma lår om håren är mörka och långa. Detta kommer att ge ett hårdare och mer definierat utseende.

7. Ta med dig lite i förväg.

är kroppen är jämn och snygg är det dags att få lite solbränna för att verkligen få rätt "finish". n fin färg kommer att betona musklerna och täcka alla cellulliter (orange hud). ftersom timern i solariumet har visat sig vara skadlig över tiden rekommenderar jag självbrännande krämer. Var försiktig med valet av märke och fråga om parfym om den typ som bäst passar din hud. Dagens utgåvor är mycket bra och ger en naturlig färg - du hittar sällan den gulaktiga, illaluktande typen som vi vet från många år tillbaka. Var försiktig när du smörjer grädden så att det inte finns någon lögnande kräm i dina hudveck och runt knä, anklar, armbågar, hårbeslag och liknande.Läs bruksanvisningen noggrant. Det är nog att smita 1-2 gånger i veckan för ett konsekvent och bra resultat. nvänd solskyddsmedel med hög solfaktor hela sommaren genom. Detta kommer att leda till en djupare och mjukare hudton, och inte minst minska alla skadliga effekter som solen har på vår hud.

8. Practice Posing

Ja, inget att skratta på. Självklart menar jag inte att du håller på att ta "lat spridning" och "dubbel biceps" mitt på stranden (det här tenderar att orsaka mer skratt än beundran). Men du bör definitivt tänka på hur du ser ut när du står upprätt, inte minst när du går. ttityd är alfa och omega här. ak dina axlar, med bröstet och lite ut med din rumpa om du är en tjej. Förresten, dra inte dig själv över stranden med en sluttande rygg och bröstlåda lounced - det ser inte bra ut, oavsett fysik! isken för overdrive är absolut närvarande här, men ta en liten bit framför spegeln först, så du får se att det ger resultat. Lite "upumping" innan du tar en solsäng, ger en visuellt hårdare kropp. Ja det är sant!

9. nvänd rätt utrustning

Välj alltid solglasögon, badbyxor / bikini och andra typer av "tillbehör" extra om du väljer rätt. Om du har korta ben, borde bermuda shorts vara hemma och en något krökt boxare borde vara det rätta valet. På samma sätt, om du är lång kan långa badbyxor göra dina ben ser kortare ut. Täta hotpants har en dålig effekt om du har fett runt magen - kom ihåg det. För flickor kommer höga snitt att ge intryck av längre ben, medan hotpants / boxers kommer att ha tunna långa ben att se mer muskulös ut. Flickor bör också vara försiktiga med valet av toppar för bikini. Hängande bröst är aldrig några "stora säljare", så stora, stora byster kräver stabila bh-toppar som lyfter och håller. För att få V-formen på överkroppen är halter (runt halsen) en slaktare.

Då vill du bara ha en bra resa ute i sommarvärmen.

- God sommar!

ADVERT

Mest populära