Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

8 Skäl till att du inte får resultat med din övning!

Det är dags att vara ärlig. Det finns en anledning till att någon kommer att få resultat och andra inte.

Det är dags att vara ärlig. Det finns en anledning till att någon kommer att få resultat och andra inte.

Du som ivrigt läser från den här sidan vet självklart vad som behövs för att få bra resultat, men du kan ha glömt att följa vissa nyckelprinciper som du nu kan använda för att få de framsteg du letat efter.

ller kanske du känner till några andra som behöver några tips och några sparkar i röven? Vi kör ändå med 8 skäl att du inte kommer att få resultat med din träning!

# 1? Â ?? Du övar

Träning i bästa = Du har ingen kontroll över vad du verkligen gör. Du vet verkligen inte varför du gör övningarna i ditt träningsprogram, om du alls har ett träningsprogram att följa. Om du inte kan berätta GU för allt du gör, varför gör du det?

# 2 âÂ?  ?? Du är inte i kontakt med vad du gör.

Detta är relaterat till punkten ovan, för även om du kan rättfärdiga vad du gör är det långt ifrån säkert att du är på rätt spår. Titta på ditt mål. Titta på vad du gör för att uppnå detta. Matchar dina mål vad du gör? Du kan inte bara tro att de matchar. Du måste veta. llvarligt! Det är inte bara logiskt, det är träningens jävla C!

# 3 âÂ?  ?? Du komponerar ditt eget träningsprogram

eklagar, men om du skapar ditt eget träningsprogram, är du nästan dömd för fel. Ja, vissa gör det och du kan följa dina egna program med goda framsteg, särskilt i nybörjarefasen där allting fungerar. Som sagt, det kommer snart att bli värre och eget komponerande av en övning hamnar snabbt med att vecka 2 förändringar alla som ursprungligen planerades när man helt enkelt kan blanda och tricks eftersom man inte svika någon annan än sig själv. Jag har hört otaliga tränare säga detta i flera år, men Dave Tate säger att det är bra i en av hans artiklar om T-ation.

"Du ser, jag kan träna andra felfritt, och jag menar, felfritt. I? Jag är en jävlig expert. Men träning själv, jag? Jag är en retard. Och ja? Tyvärr, men vi är? Det är inte allt detsamma. Om vi ​​var, vi? Â ?? d alla har samma ögonfärg, vara samma höjd och kunde lägga en tum på våra armar med bara 10 uppsättningar krullar »

Punkt som tagits? Jag hoppas det. Om du inte vet vem Dave Tate är, men du säger att du bor för och kanske med styrketräning, ta reda på det!

# 4 âÂ?  ?? Du har ingen coach eller coach.

Vill du starta en teknisk sport du har noll bulletin utan att få vägledning? ej, så varför tar du tyngdträning så lätt? Uppriktigt sagt kan jag säga att det finns SVØ T några som har kommit till mig för en teknisk kontroll som har kontroll över sina fall. Ibland blir du överraskad av bra teknik, men vanligtvis är det problem, och ännu oftare handlar det om hemskt och skadligt tekniskt utförande.Med detta sagt tar det inte lång tid att rätta till detta och se till att tekniken är som den ska. Med andra ord är det inte ens en fråga om värt det.

är jag började kampsport, som var ny för mig, skulle jag börja med personlig coaching från en av de bästa. Jag har också gjort det och jag vet att det kommer att tjäna mig bra i framtiden. Om du vill få livet så billigt som möjligt, ära dig (men inte), men är det värt om resultatet kan vara 10 gånger bättre idag, om en månad eller om 5 år? Se till att du övar rätt teknik!

# 5 âÂ?  ?? Du tror att du äter bra?

n dag bestående av brödskivor och kakor är inte bra. Tja, det är bra om du inte vill ha resultat, men du behöver få mer information om din kost, oavsett om du vill växa större, starkare, "smalare" eller bättre i din sport.

# 6 â? Â ?? Du har inga mål!

Om du inte vet var du går, tar alla vägar dig där, så se till att du har mål. Kan du berätta vilka mål du har och när kommer de att realiseras? Inte? Då kan det inte vara att du inte heller har uppnått bra resultat. Självklart kan du bara träna, men det tar dig inte till nya höjder. Var noga med att ha något att sträcka dig, om inte, kommer du inte vara väldigt långt!

# 7 â ?? Â ?? Du behöver guts

Du arbetar inte alltid som en skurk för att få resultat, men ibland måste du "steppe upp gamet" och jaga med träning från en annan värld! Du måste bryta plattor för att uppnå något här i ditt liv och gör inte en laber-ansträngning.

# 8 â? Â ?? Du ersätter planer med ursäkter

Du kan ha planer för både motion och diet men misslyckas eftersom du fortfarande väljer att göra andra saker än att följa dem. Inte bara det, utan i stället för att ta din nerv och möter dina misstag, kommer du med ursäkta ursinne. Om du inte får resultat är det felaktigt. Hitta dem och gör något åt ​​det. Om du väljer IT att göra det, sluta åtminstone med sömnaden över bristen på framsteg!

irik Sandvik

General Manager och Coach

www. Sandvik utbildning. com

Tryck här om du kämpar med axelvärk!

Tryck här om du behöver en ordentlig uppvärmning.

ADVERT

Mest populära