Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

6 Enkla tips för att bli starkare på DAG!

Det låter bra att vara sant, men det är faktiskt möjligt om du använder enkla men mycket effektiva? Tricks?

Det låter bra att vara sant, men det är faktiskt möjligt om du använder enkla men mycket effektiva? Tricks? för att? Ja, bli starkare! Vi tittar på dem nu.

Ta din styrka

De flesta utför övningarna med ett relativt svagt grepp och hålla vikterna eller golvet (pushups, etc.). är vi vet att ju hårdare vi kramar, desto mer nerver kommer att skjuta upp i armen och därmed aktivera mer muskler, varför inte pressa när vi först tränar? Gör en felaktig näva nu, ja, nej ?. Du märker att hela armen börjar strama, eller hur? Jo, det är precis vad vi letar efter.

Inn med magen?

ej, absolut inte. Om du blir starkare måste krafterna från benen till överkroppen (och motsatsen) överföras via ett stabilt element, något vi inte får genom att dra i magen. Titta på muskelriktningen på shinbenet (bra namn, ja) till bröstbenet och berätta för mig att dra magen leder till optimal stabilitet mellan dem. Okej, lägg din rygg på dina ben på 90 grader, som med typiska sit-ups. Sedan trycker du ryggen tillbaka i marken så svårt som möjligt. Förmodligen märker du en skillnad nu, om inte? Tänk dig att vara stuck i magen, eller bättre, gör en mage i magen. Detta kommer definitivt att leda till att du använder dina magmuskler som du borde. Stå upprätt gör detta medan du gör nävar. Lägg märke till att du börjar bli vacker? tight? i kroppen, eller hur?

PS: Om du är en bra gangster får du en pimp att sparka dig hårt i magen. Ja, gimme, abs?

Vad sägs om rump?

Jag har talat om aktivering av sätesmusklerna under lång tid, både för optimal teknik i olika övningar och som förebyggande av skador, men roten är också oerhört viktigt när det gäller att utveckla styrkan potentialen till fullo. n lätt sak att ständigt öka styrkan är att klämma din röv så svårt som möjligt. Föreställ dig att du har ett mynt i ryggen som du måste hålla fast vid muskelkontraktionen. Om du är riktigt hardcore, tar du faktiskt ut ett mynt och gör det. Jag skulle vilja rekommendera dig att göra det hemma, som jag brukar göra. Ja rätt.

Tryck ner det!

ej, jag pratar inte om de 10 ic-locks du just köpt, men dina händer och fötter. Det är uppenbart att du inte trycker på händerna i marken under så många övningar än pushups och varianter av träning, men dina ben kan pressas ner i praktiskt taget alla övningar. Gå i uppslagsposition och kör några pushups. Tryck sedan händerna ner i marken så svårt som möjligt och gör detsamma. Markera skillnaden, sant? Tja, det gäller också för dina fötter, så använd det här enkla tricket från och med nu.

Skruva in dem!

Hämta en kostym eller liknande och håll den rak framför din kropp (tänk på bänkpress). Du försöker bryta den genom att rotera din högra hand till höger och vänster hand till vänster. Märker du att dina axlar är vridna i axelledet när du gör det här? Du vill bli stabilare direkt och kraftpotentialen ökar dramatiskt! Gör detta när du kör bänkpress eller pushups och märk skillnaden.

ndas med magen!

ndning är en av de viktigaste när det gäller styrketräning. Som tidigare nämnts kommer ett instabilt element (mageområde) att leda till förlust av kraftutveckling. De flesta av oss andas tyvärr med bröstet i stället för magen och därmed förberedelse för ett uppsving minskat kraftigt när tryck intraabdominell, så att säga är frånvarande jämfört med bukandning. tt enkelt knep för att lära detta är att ligga ner på magen, andas djupt in och ut och tror att du bör driva magen mot marken varje gång du andas. Du kommer snabbt märka effekten.

Då kör du bara?

irik Sandvik

General Manager och Coach

www. Sandvik utbildning. com

Tryck här om du kämpar med axelvärk!

Tryck här om du behöver en ordentlig uppvärmning.

ADVERT

Mest populära