Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

5 Bästa övningar för bredare axlar!Om dina axlar inte har hög prioritet på din lista över webbplatser ska de göra det. Starka, axelformade axlar gör att du ser smalare och yngre ut genom att förbättra din hållning,

och balansera dina höfter och lår. ftersom kvinnor lagrar mindre fett över midjan så ser du resultatet av dessa övningar ganska snabbt.

ågra breda axlar är inte den enda markören för en mans maskulinitet, men det är en kraftfull. Här är de fem bästa övningarna för att bygga din delade.

xlarna har en dramatisk inverkan på kroppens silhuett. Starka breda axlar respekteras universellt som en symbol för makt och auktoritet. Om ditt bröst och armar är gigantiska och dina axlar är under utveckling och smala, ser du fortfarande svag ut. ygga starka och breda axlar med: volontärer och pressar, militärpressar, axelpressar med hantler, stående hantelroing och knep med stolpe över huvudet.Det är viktigt att förstå interaktionen mellan de olika muskelgrupperna i axeln. xeln är byggd som en kulmination, vilket ger otroligt rörelseområde, men mycket dålig stabilitet. otatormanchetten är kanske den mest skadade delen av axeln. Den består av många mindre muskler som lätt kan skadas om de är överanvändda eller i felaktig användning. Partiklar är en muskelgrupp i axeln som täcker utsidan av leden och är uppdelad i tre separata huvuden:

 xelns muskel böjer sig och roterar armen inåt. Framåtdelning är viktigt i bänkpress, annan bröstutbildning, men stimuleras vanligtvis också av triceps och biceps övningar. Det kan snabbt göras för en traditionell bodybuilder att övervinna denna muskel, vilket leder till en muskulös obalans som kan leda till skador och problem med hållningen.

 Är axelns sidodel och rör armen uppåt och utåt, det vill säga bringar armarna ut och bort från kroppens mittlinje. Denna muskel aktiveras mest under isolerad axel utöver rörelser, såsom sidoskenor med hantlar. Utveckling av denna muskel ger bredd till överkroppen.

 akre deltoidens funktion är att lyfta spaken bakåt (förlängning) och rotera bortom dig. Tillbaka övningar som rodd, hak och pull ups slår bakdelen mer än de flesta andra övningar.

För att isolera den bakre deltoiden kan du göra med omvänd flugor.ästan alla armövningar ökar axelmusklerna i viss utsträckning. är du försöker isolera dina axlar, kom ihåg att andra övningar redan kan påverka dem, så det är viktigt att balansera träningen för att inkludera de delar av dina axlar som kanske inte har utbildats.Planera noggrant all övning för att ladda muskelgrupperna jämnt.ventuellt har den bästa axelövningen någonsin uppfunnits! ! Det är ofta jämfört med att dra upp hakan, och om du kan göra övningen med flöde, kan du lägga på mycket mer vikt än du kan från en stillbild. För att börja, stå fötterna strax bortom axelbredd, och lägg händerna på din stav, ungefär så bred som fötterna är på marken. Medan du håller ryggen platt och hakad, höja vikten till stående position med stången mot låren på startpositionen.

Från startpositionen, sänk ner din vikt ner till strax ovanför knäna, böj både knä och midja. För att utföra hissen, böj dina anklar, böj dina knän och fällor och utför ett ¾ vertikalt drag för att höja stången i en rak linje framför din kropp tills den når dina axlar. Härifrån roterar dina armbågar och armar under vikten, stoppa axlarna, dina palmer vänd uppåt. Tryck baren rakt upp över huvudet och tillbaka igen. Vrid armarna runt baren och nedre delen till startpositionen.Ofta kallad stående press över huvudet, detta är en övning som kan ge mycket storlek och definition på axlarna. Många tränare anser att det är en av de obligatoriska övningarna för alla seriösa viktlifter, fyllda med knäböj och bänkpressar.

Idealiskt bör du placera polen på ett stativ av något slag, men om du kan lyfta vikten från golvet, ger dig större kraft. örja med stolpen på övre bröstet. Tryck stången uppåt, precis framför ditt ansikte till den punkten precis innan armbågens lås. Samtidigt som du har kontroll, flytta staven tillbaka ner till bröstet. nvänd inte benen alls under denna övning, annars kommer det att finnas tryck och tryck, vilket fortfarande är effektivt för att bygga generell styrka, men är en annan övning och även utnyttja benen.Denna övning få dina axlar muskler praktiskt explodera under huden och bör vara en del av varje seriös styrka tren regim. Det finns många variationer på träningens prestanda, t.ex. stående eller sittande, men träningens huvudfokus är samma, mer styrka och större axelmuskler. Det är mycket viktigt att komma ihåg att inte över utöva själv, eller försöker lyfta mer än du kan hantera tekniken intakt

n typisk skuldra pressar med hantlar börjar med en hantel i varje hand, på utsidan av axlarna. örja med den vänstra sidan först, lyfter hantlar till full förlängning och åter vikten tillbaka ner under kontroll, när vänster hantlar går ner, bör rätt vikt gå upp i en alternerande rörelse ...

Övningen kan även utföras med båda armarna samtidigt uppåt. Fördelen med en och en arm är att du också får utbildad coremuskulär.Den stående rodd med en stav kan vara mycket svårt för en person med underutvecklade skuldermuskler, särskilt rotatorkuffen, men det kan ha en enorm inverkan på den mediala huvud deltamuskeln.oggrann missbruk

av träning och vikt kan snabbt öka styrkan i dessa muskler. Stående rodd med stång börjar med att gripa stången ca 2-3 cm smalare än axelbredd. Lyft stången upp precis framför kroppen, böj endast vid armbågarna. är rörelsen stannar ska armbågarna båda peka bort från kroppen och stången ska ligga precis under hakan. Återvänd stången för att avsluta repet.Denna övning kan vara svårt i början, men med lite övning, känns det helt naturligt. Trots namnet gör detta knäböj mycket lite för benen. Den vikt som används är ofta mycket mindre än vad som skulle ha valts för regelbundna träningsövningar. Huvudmålet är att öka axelmusklernas stabilitet och omgivande vävnad och skapa bättre kontroll och definition.

För att uppnå detta, börja höja din viktlinje över huvudet på raka armar. Hur får man det där är en fråga om personlig preferens, men när det kom hit, är det viktigt att bibehålla raka armar (som i chock) med skulderbladen åtdragna tillsammans och vikten rakt över huvudet och vrister. Medan du håller stången stadigt gör du ett knep. Staven kan hamna bakom huvudet när du kommer till botten av knäböj, men så länge du håller positionen och utnyttjar utåtriktad kraft med händerna mot stången, bör du vara i form nog att stå upp igen och avsluta rep'en.

Vad du behöver se upp för när du speciellt tränar dina axlar är att området inte får för mycket uppmärksamhet. Det är för lätt att övervinna den främre deltoiden i axeln, vilket kan skapa arbetsställning. n bra riktlinje är att träna din ryggmusklerna så hårt du tränar dina armar och bröst tillsammans kan denna metod bidra till att förhindra oproportionerligt muskeltillväxt samtidigt som det fungerar för att minimera risken för skador.

Prime är bättre än tryck

Press övningar tränare oftast fram och nyper biceps sena ... Det är ungefär samma fästpunkt för bröstet, biceps och axlar ... är det lätt att få en irritation där när alla dessa muskler träffa samma plats varje dag oavsett vilket program och dela med hjälp av mestadels ... plus trycket orsakar inåt rotation av axeln om du inte tränar minst lika mycket, eller mer bakåt än framåt, då även inklusive bröst övningar ofta ta hem

axel samt. Tänk totalbelastning.

ADVERT

Mest populära