Landets ledare inom motion och kost >> Artiklar

3 Supersteg för större biceps!

Stora biceps är vanligtvis en trevlig bi-effekt av bra träning.

ygga biceps eller få större armar i allmänhet beror främst på 3 faktorer. Vi kallar dem okej 3 "supersteg"!

Dessa steg måste alla vara på plats för att bygga biceps utan några problem i processen. "Problem" bör läsas här som smärta och eventuella skador i samband med biceps träning.

PS: Det här är inte 3 superstjärnor för rnolds biceps eller biceps som pryder armarna hos Olympia-deltagarna. Det finns inget fel med att ha sådana mål, men sådana framsteg kräver mer än vad den här artikeln har att erbjuda av träningstips.Du kan säga vad du vill, men rätt teknik är extremt central, DSØ ?? när du utövar biceps. Precis som alla andra unga pojkar utövade jag mycket biceps när jag först började med styrketräning, men det var inte förrän jag insåg att man var tvungen att kontrollera axelbladen och resten av kroppen som bicepsna verkligen skulle träna.

Utbildning av biceps handlar främst om albueens rörelse. Det råder ingen tvekan om det. Ändå, om armbågsförbandet ska kunna generera maximal effekt, bör "fästet" till det övre stabiliseras på ett effektivt sätt. Om vi ​​tar stående bicepscurls med en bar som ett exempel är det lite bra att låta dina axlar rotera framåt under bicepscurls. Detta kan klassificeras som en "falsk" sammandragning av biceps (det ser ut att albuen rör sig utan att egentligen göra det) och är inte effektiv om du faktiskt vill öva biceps.

är axlarna stabiliseras kommer armbågen att stå för mer arbete, och inte minst kommer biceps träna utan axelkrympning. Utöver detta är det viktigt att stabilisera hela kroppen penna? |

Föreställ dig att du kommer att behålla en planposition under bicepscurls. Även om det är den albueakt som huvudsakligen är ansvarig för rörelse, måste krafter överföras från grunden till viktlinjen. Om något däremellan är "löst", kommer "läckage" att fungera. esultatet är brist på övningseffekt och i många fall utveckling av smärta och potentiell skada.Det enklaste sättet att bygga större biceps på (som alla andra muskler) är att äta mer mat. Om du har relativt liten muskelmassa på din kropp, men ändå bestämmer dig för att "dö" så kommer sexpacken (jämnt) bättre, så förvänta dig inte stora framsteg när det gäller biceps.

Jag kan säga det här eftersom jag själv har gjort detta misstag. Det verkar inte vara en liten kyckling om ditt mål är att bli en stor kalkon.

Så superstep # 2 måste vara på plats om du vill att vägen till större biceps ska vara ett effektivt sätt! Detta är en av de främsta anledningarna till att så många bara fick ökningen i viktökning de ville ha med träningsprogrammet ig Gun.Ja, märkligt, måste du verkligen TI biceps om du vill bygga dem, men kanske inte hur du används för att prioritera dem?Om ditt träningsprogram för att uppnå målet att bygga större biceps består av 9 sorter av biceps lockar slå muskler från alla möjliga vinklar, du vilse. Om du inte kommer att be Mr Olympia kommer inte att göra mycket för dig ...

Det mest effektiva sättet att större biceps utövar övningar som inte 'isolera' biceps, men ändå ger en stimulering av bara biceps. Vi talar självklart om varianter av marklyft, rodd, chin-ups och pull-ups! Förutom lyft ger statisk utbildning av biceps, är varianter av rodd och pull-ups

och chin-ups beroende på albuefleksjon för utförande och som muskel är det som oftast gör denna rörelse?Dessa övningar kommer inte bara att se till att du får en stadig utveckling av kroppen, men de kommer också att innebära betydligt större framsteg när det gäller biceps! Inte förrän du har detta på plats bör du inkludera direkt utbildning av biceps, men även då överdriver du inte området med uppsättningar och reps. Du behöver inte mer än några uppsättningar direkt bicep träning om ditt träningsprogram är korrekt inställt.

Gör inte som jag gjorde för att "pumpa i mitt sätt" med alla slags biceps-varianter. Jag har inte riktigt biceps i linje med rnold idag, men de är väl ovanför scenen de var när jag trodde isolering övningar biceps var det enda som räknas.

ADVERT

Mest populära