Landets ledare inom motion och kost >> Mat Glädje

14 Sockerfria recept för påsk bra

Linda Marie Stuhaug 16 april 2014

lla recept är lämpliga från min blogg. Genom att klicka på länkarna i recepten tar dig direkt till inlägget på bloggen, där det står mer information om ingredienser förändras, både vad gäller matintolerances och vad du har tillgängliga, kör du kan köpa olika objekt och mer detaljerad beskrivning av de framsteg som metoden.

Freia påskägg / kinder maxi choklad - "Hjerteegg"

ecept för "Hjerteegg" 8-10 stora 15-16 mindre

 • 60-70 g sockerfri mjölkchoklad
 • 35 g socker vit choklad
 • 50 g philadelphia
 • 3-4 ts sukrinmelis
 • 4-5 droppar stevia vanilj- eller vaniljessens
 • vt. en strö av äkta vaniljpulver, om du har

Förfarande

 1. Smält sockerfri choklad i en liten skål över vattenbad. Dela en tesked i botten av silikonformen, 8-10 delar, och använd skedans baksida för att sträcka uppåt mot kanten så att du kan fylla dem efteråt. Sätt i frysen i 5 minuter sedan chokladgrytor.
 2. Smält sockerfria bitar i en liten skål över vattenbad. ör ibland, hackad choklad kan vara lite av en hel del att smälta. ör i Philadelphia, Sukrinmelis, Vaniljdroppar och Vaniljpulver och rör om.
 3. Smaka på mjölkflödet om du vill sötare eller fräschare och justera sedan. Därefter dela mjölkkräm in i chokladhjärtan, lämna den tillräckligt nog millimeter överst.
 4. Fördela resten av mjölkchoklad som topplock över mjölkkräman. Titta coolt tills chokladet är styvt, det tar 5-10 minuter i frysen.
 5. Håll hjärtbönorna i kylskåpet.

Yoghurt ötter

ecept på sockerfria yoghurt nötter

 1. 50 g naturelle cashewnötter, om nödvändigt. ndra typ nötter *
 2. 35 g socker vit choklad
 3. 15-20g Cocosa / hård kokosnötfett
 4. 35 g naturlig philadelphia
 5. 2 tsk Sukrinmelis

Förfarande

Smält sockerfri choklad över kokande vattenbad. Veg upp Cocosa / kokosfett som du smälter i f. x mikrovågsugnen när chokladen är klar. ör väl ihop innan du lägger till Philadelphia och Sukrin-mjöl och rör om till en jämn, lös mängd. Sätt sedan in muttrarna så att de får ett vridet hörn runt dem. nvänd en tesked för att plocka upp och äta lite mer, hjälp med en tesked så att muttrarna är täckta med den vita massan. Placera på ett bakpapper och låt dem svalna i kylskåpet till natten över.

De är redo för middag efter tillräckligt många timmar i kylskåpet, men om du är otålig kan du ta dem i frysen i ca 1 till 1, 5 timmar. Förvaras i kylskåp.

klibbiga karamell tryffel

ecept klibbig karamell tryffel, 10 ark

 1. 4 datum, ca 80 g, stora och saftiga (ta bort sten)
 2. 35 gram valnötter, C. andra nötter
 3. möjligen. 15 g torrsubstans
 4. n nypa salt

Progress Metod

Lägg ingredienserna i en matberedare / tung mixer och blanda tills viskös, klumpfri massa.Lägger du torra varor, kan du använda den mest - choklad protein, kokos mjöl, havregryn etc. nvänd en skvätt sjöar om det är nödvändigt att forma dem. Trill anpassningsbara stora bollar, rulla dei lyckligt i kakao, riven kokos, hackade nötter eller vad du vill och låt dei stå kallt - helst fryser minst en timme före servering, så att de är tuffa och bra. Förvaras i frys, då är de bäst efter tillräckligt många minuter vid rumstemperatur.

klibbiga brownies tryffel

ecept klibbiga brownies tryffel, 10 ark

 1. 4 datum, ca 80 g, stora och saftiga (ta bort sten)
 2. 35 gram valnötter, C. andra nötter
 3. 1 matsked, 15 g kakao
 4. Valfritt. 15 g torrsubstans
 5. n nypa salt

Progress Metod

Lägg ingredienserna i en matberedare / tung mixer och blanda tills viskös, klumpfri massa. Lägger du torra varor, kan du använda den mest - choklad protein, kokos mjöl, havregryn etc. nvänd en skvätt sjöar om det är nödvändigt att forma dem. Trill anpassningsbara stora bollar, rulla dei lyckligt i kakao, riven kokos, hackade nötter eller vad du vill och låt dei stå kallt - helst fryser minst en timme före servering, så att de är tuffa och bra. Förvaras i frys, då är de bäst efter tillräckligt många minuter vid rumstemperatur.

saftig ounty

ecept för saftig ounty, 10,08 Medium

 1. 60 g kokosmjölk, den styva delen av helfet kokosmjölk efter lagring i kylskåp
 2. 30-45 g riven kokos
 3. 2 3 teskedar, 10-15 g sockerrörsmel, smaka på!
 4. 5 stewi droppar vanilj / vaniljens essens, eventuellt. något fler SukrinMelis
 5. Sugarless choklad

POGSS MTOD

Veg upp alla ingredienser utom sockerfri choklad i en skål. landa, Jag använde mixern, för en stadig massa. Ställ in kokosnötbeståndet efter chowder saftigt du önskar dem, ju mer desto mindre saftigt. Smaka med sötning. Jag fördelade kokosmassan i hjärtformade silikonformer, men du kan och bakplåpa en liten fyrkantig form. Sätt i frysen i en timme för att få det ordentligt. Smält sockerfri choklad över vattenbad och dekorera bounty som du önskar. Titta coolt tills choklad är stel och förvara i kylskåp för servering.

Socker oreokjeks

ecept på sockerfria oreokjeks, 22-30 halvor - beror på storlek

 • 60 g mjukt smör
 • 70-80 g torrsubstans, I används Fibra fullkorns
 • 25 g cacao
 • 40 g Sukrin guld
 • 30 g Sukrin +
 • 1 tsk bakpulver
 • 1 ägg
 • n nypa salt • 70 g Philadelphia
 • 20-25 g SukrinMelis
 • n strö äkta vanilj pulver eller oken droppar stevia vanilj / vaniljessens

POGSS MTOD

Sätt ugnen på 175 grader. ör upp alla torra ingredienser och blanda med ägg och smör med handstycke. Vibrera bollar och tryck platt på en bakpannelång pan (2-3 mm tjock). Stek kakorna i mitten av ugnen i ca 10 minuter. Tillagningstiden varierar från ugn till ugn, så följ vägen! De kommer inte att sparkas, men måste skrapa tillräckligt länge för att bli krispiga. Kyl kakorna på gallret, bara när de kallas för att göra dem krispiga.

landa ingredienserna i ostkvarnen och smaka om du vill ha det sötare eller fräschare. Har en färg med en oststrå på en oreobun och pressa försiktigt med det övre locket. Håll dig cool - men inte för lång, för då blir de mjukare. PS: ostekrmen rymmer ca. hälften av oreokjeksen. Jag skulle använda resten för andra recept, så jag fyllde inte alla. Du kan hålla oupplösad oreokocker minst en vecka vid rumstemperatur.

Sugar oreokuler

ecept Sugarless oreokuler, 8 st

 1. 50 g oreokjeks, ofyllda
 2. 50 g philadelphia ljus
 3. 20-25 g SukrinMelis
 4. 10 till 15 g kakao
 5. Sugar choklad

POGSS MTOD

Crush oreokjeksa i en matberedare / mixer tills de är smulor. Kanske kan du få några små bitar igen om du vill ha små kakor i oreokulerna. landa i kakao och sukrin mjöl, följt av philadelphia. landa till en jämn, tjock massa (kan och använd mixer eller ha allt i matberedaren).

Du kanske vill sätta mass lilla svalna i frysen eller kylskåpet, D blir det lite lättare att forma till bollar - men det är inte nödvändigt. Trill massa bollar och doppas i smält choklad - Jag rekommenderar smält choklad över kokande vattenbad. Sätt in kulorna för kylning och förvaring i kylskåp. Lämna dem åtminstone en timme kall innan de serveras, så att oreokulerna passar ordentligt.

Vaniljefudge

Grundläggande ecept för fudge - vaniljefudge, 12,10 stort

 1. 1, 5-2 dl Viking mjölk burk - C. grädde eller soja grädde
 2. 20 g (2SS) sukringold
 3. 20 g (2SS) Sukrin
 4. 15 g yaconsirup- C. anna typ sirap eller honung
 5. 12 g smör

POGSS MTOD

landa alla ingredienser i en stor skål som tål extrem värme och plats i en mikrovågsugn. fter 5 minuter tar du bollen ut och rör lite. Sätt sedan det igen tills du får en tjock, kola-färgad massa med "ketshup- konsekvens". Tiden kommer att variera från 6 min till 20 min, som mikro och värme du använder.

Du kan också koka massan i en medium värmepanna, men det tar 40-50 minuter. är massan är klar fördelar det i silikonformar eller häll en liten, rektangulär form med bakplåtspapper - som du kan skära i fyrkanter när cool. Sätt i frysen eller kylskåpet tills fudgen är stel, helst över natten. Förvaras i en frys eller kylskåp.

Lakrisfudge

ecept för Lakrisfudge, 12,10 stora

 • 1 anledning recept för fudge
 • 1/2 tsk salt
 • 5 g (1 tsk) bottenstjärnanis
 • 10 droppar anis essens
 • svart karamellfärg

POGSS MTOD

Progress Method är exakt samma som vaniljefudge. Du måste lägga till ytterligare ingredienser innan massan värms upp i mikro.

Peanøttfudge

ecept på peanøttfudge, 10,12 stora

 • 1 anledning recept för fudge
 • 25 g krispigt jordnötssmör, som organisk

POGSS MTOD

Progress metoden är exakt samma som vaniljefudge. Jordnötssmör läggs till när massan är nästan färdig i mikroen. ör bra så allt går upp.

Sjokoladefudge

ecept för sjokoladefudge, 10-12 stort

 • 1 på grund recept för fudge
 • 20 g mörk choklad socker

POGSS MTOD

Progress Method är exakt samma som vaniljefudge. Chokladen hackade och blandas med massan efter den är klar i mikro kommer all sedan smälter samman.

Smile choklad

ecept på karamell fyllda praliner / Smile choklad

 • 1 grundreceptet på vaniljefudge
 • Sugar mjölkchoklad, 80-100 g
 • Du måste silikonformer

Progress metod

örja med vaniljefudge. Följ samma procedur, men massan ska inte stå så länge i mikro. 5-7 minuter kommer att gå, för då är konsistensen fortfarande flytande när massan kyls. Smält sockerfri mjölkchoklad över vattenbad och dra fördel av 1 - 2 tsk i botten av silikonformar. Ta chokladhöljet till kanten så att du kan fylla med carmell sås efteråt. Sätt i frysen i en minut så chokladet stiffar. Fördela karamelsås i choklad, men inte hälsosam i kanten. Smältchoklad ska fördelas som ett tätt övre lock över karamelsås. Kalla tills choklad är stel och var försiktig när du tar bort dem från formarna. Förvaras i kylskåp.

n enklare variation av smileychoklad med 3 ingredienser finns här.

Cookie degen

ecept på cookie dough bollar, ca 15 st

 • 50 g havremjöl
 • 70 g osaltade cashewnötter
 • 3 datum, ca 60 g - kom ihåg att ta bort stenen
 • 2 matskedar sukringold
 • 10 stevia droppar karamell, i kkje nödvändigt
 • n nypa salt
 • 15 g smält smör / kokosfett, om så är nödvändigt. kvark
 • 20 g sockerfri choklad
 • möjligen. ett stänk av vatten om det behövs

Progress Metod

Lägg alla ingredienser utom det smälta smöret och choklad i en matberedare och blanda tills allt är klumpfri. Lägg i en skål och tillsätt hackad choklad och smält smör. Vänd omedelbart och använd ett stänk av vatten om det behövs. tt veta med dina händer, degen ska kunna forma utan att sticka. Form och trill med kulor Lämna dem i en frys eller kylskåp minst 1 timme före servering och förvara i kylskåp.

Marsipan

ecept marsipan bollar, 10,8 st

 • 60 g mandelmjöl, du kan slipa mandlar själv
 • 20 g vanilj protein, vid behov. mera mandel
 • 50-60 g SukrinMelis
 • 2 droppar mandelessens inte nödvändigt
 • 1 eggekvitte

Progress Metod

landa dei torra ingredienser, till eggekvitte. ör till en deg, gör den torr tillsätt en sked vatten. Det måste vara så tufft att det bara ska forma. ulla till kulor och dopp dem i ljus eller mörk, smält choklad för chokladkåpa eller skiktmönster ovanpå.

Morgonen smakar bäst när det är dags att sitta ner.

Hoppas det var inga krusiduller! Då vill alla ha en bra påsk!

ADVERT

Mest populära